RİZE'DE MİLLİ EĞİTİM VE MÜFTÜLÜK ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Eğitim 01.01.2020 - 11:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2588+ kez okundu.
 

RİZE'DE MİLLİ EĞİTİM VE MÜFTÜLÜK ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

RİZE/İYİDERE İLÇE  MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ve İYİDERE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ ARASINDA ( EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ PROJESİ ) PROTOKOL İMZALANDI. İmzalanan İşbirliği projesinin amacı; öğrencilerin ahlak, erdem bilgi, estetik,ruh güzelliği ve merhamet duygusu ile yetişmelerini sağlamak. Milletimizi bir araya getiren değerlerin insani haslet ve faziletlerin nesilden nesile aktarılarak üretilmesine katkı sağlamak. Her yönden iyi yetişmiş ruhen ve bedenen dinamik bir gençliğe sahip olmasını temin ederek benimsetmek. Her türlü manevi rehberlik ve din hizmeti sunarak öğrencilerin sorumluluk sahibi olması yeteneklerini geliştirmeleri, vatan millet,ezan bayrak gibi milli ve manevi değerler doğrultusunda sosyal ve akademik gelişmelerine katkı sağlamak için eğitsel bir süreç içerisinde rol model olmak. Uyuşturucu sigara alkol gibi zararlı alışkanlıklardan gençliği uzak tutmak. Bilişim teknolojilerini (cep telefonu , bilgisayar, tablet vb.) zarar verecek şekilde kullanmasını önlemek ve bilinçli kullanılmasına yönelik rehberlik yapmak. Bu amaçlar doğrultusunda ilçe milli eğitim müdürü Tarık Er ve ilçe müftüsü   Yusuf KARS'ın  istişaresi doğrultusunda protokol imzalanması kararı alındı.  31.12.2019 tarihi itibari ile iki kurum arasında gerçekleşen protokol işbirliği ile  ilçe milli eğitim müdürlüğü, ilçe müftülüğü ve okulların belirleyeceği konularda kurumların hepsinin dahil olacağı eğitim seminerleri verilecektir.  Amaçımız gençlere güzel ahlak özveri aşılamaktır. 

RİZE/İYİDERE İLÇE  MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ve İYİDERE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ ARASINDA ( EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ PROJESİ ) PROTOKOL İMZALANDI.


İmzalanan İşbirliği projesinin amacı; öğrencilerin ahlak, erdem bilgi, estetik,ruh güzelliği ve merhamet duygusu ile yetişmelerini sağlamak. Milletimizi bir araya getiren değerlerin insani haslet ve faziletlerin nesilden nesile aktarılarak üretilmesine katkı sağlamak. Her yönden iyi yetişmiş ruhen ve bedenen dinamik bir gençliğe sahip olmasını temin ederek benimsetmek. Her türlü manevi rehberlik ve din hizmeti sunarak öğrencilerin sorumluluk sahibi olması yeteneklerini geliştirmeleri, vatan millet,ezan bayrak gibi milli ve manevi değerler doğrultusunda sosyal ve akademik gelişmelerine katkı sağlamak için eğitsel bir süreç içerisinde rol model olmak. Uyuşturucu sigara alkol gibi zararlı alışkanlıklardan gençliği uzak tutmak. Bilişim teknolojilerini (cep telefonu , bilgisayar, tablet vb.) zarar verecek şekilde kullanmasını önlemek ve bilinçli kullanılmasına yönelik rehberlik yapmak.


Bu amaçlar doğrultusunda ilçe milli eğitim müdürü Tarık Er ve ilçe müftüsü   Yusuf KARS'ın  istişaresi doğrultusunda protokol imzalanması kararı alındı. 


31.12.2019 tarihi itibari ile iki kurum arasında gerçekleşen protokol işbirliği ile  ilçe milli eğitim müdürlüğü, ilçe müftülüğü ve okulların belirleyeceği konularda kurumların hepsinin dahil olacağı eğitim seminerleri verilecektir. 


Amaçımız gençlere güzel ahlak özveri aşılamaktır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi