Rize'de Miting Gibi Açılış Töreni.

Eğitim 25.04.2019 - 16:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1869+ kez okundu.
 

Rize'de Miting Gibi Açılış Töreni.

Fındıklı Halk Eğitim Müdürlüğünden Görkemli Açılış   RİZE Fındıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce yıl sonu sergisi düzenlendi.   Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen serginin açılış törenine, Fındıklı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, ilçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Ergene, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Sandıkçı, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, Siyasi Parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.   Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sandıkçı, 2018-2019 Eğitim Öğrenim döneminde mesleki teknik ve genel kurslar alanında 54 ayrı branşta 186 kurs açıldığını, bu kurslara 2 bin 587 kişi devam ettiğini söyledi.   Sandıkçı sözlerine şöyle devam etti; "Kurslarımızın çalışmalarını toplam 85 öğretim görevlisi ile sürdürdük. Kurs süresince çok sayıda sosyal faaliyetlerin yanı sıra değerler eğitimi konusunda yoğun çalışma içinde bulunduk.Fındıklı Halk Eğitim Müdürlüğü olarak bu yılda bir birinden güzel teşhir stantları oluşturarak açılışımıza teşrif eden saygı değer misafirlerimize Fındıklı halkının nasıl güzel eserler ortaya koyabileceklerini gösterdik. Bu önemli günümüzde bizleri yanlız bırakmayan başta Fındıklı Kaymakamımız Vedat Yılmaz beye, Ardeşen Kaymakamımız Emrah Yılmaz beye, daire müdürlerimize ve uzaktan yakından teşrifleriyle bizleri mutlu eden tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım." Diye konuştu.    Serginin açılışının ardından, protokol üyeleri tarafından sergi gezildi.


Fındıklı Halk Eğitim Müdürlüğünden Görkemli Açılış

 

RİZE Fındıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce yıl sonu sergisi düzenlendi.

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen serginin açılış törenine, Fındıklı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, ilçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Ergene, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Sandıkçı, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, Siyasi Parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sandıkçı, 2018-2019 Eğitim Öğrenim döneminde mesleki teknik ve genel kurslar alanında 54 ayrı branşta 186 kurs açıldığını, bu kurslara 2 bin 587 kişi devam ettiğini söyledi.

 

Sandıkçı sözlerine şöyle devam etti; "Kurslarımızın çalışmalarını toplam 85 öğretim görevlisi ile sürdürdük. Kurs süresince çok sayıda sosyal faaliyetlerin yanı sıra değerler eğitimi konusunda yoğun çalışma içinde bulunduk.Fındıklı Halk Eğitim Müdürlüğü olarak bu yılda bir birinden güzel teşhir stantları oluşturarak açılışımıza teşrif eden saygı değer misafirlerimize Fındıklı halkının nasıl güzel eserler ortaya koyabileceklerini gösterdik. Bu önemli günümüzde bizleri yanlız bırakmayan başta Fındıklı Kaymakamımız Vedat Yılmaz beye, Ardeşen Kaymakamımız Emrah Yılmaz beye, daire müdürlerimize ve uzaktan yakından teşrifleriyle bizleri mutlu eden tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım." Diye konuştu. 

 

Serginin açılışının ardından, protokol üyeleri tarafından sergi gezildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi