Rize'de Modern bir eğitim kurumu daha Hizmete açıldı

Eğitim 25.09.2019 - 13:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1705+ kez okundu.
 

Rize'de Modern bir eğitim kurumu daha Hizmete açıldı

BAŞKAN METİN, KUR’AN KURSU AÇILIŞINA KATILDI.. Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Müftülüğü  Çaykur Ziraat “Safa Kur’an Kursu”nun açılış törenine katıldı.   Hayırsever işadamları tarafından yaptırılan 4-6 yaş Kur'an Kursu açılışına Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Müftüsü İsmail Yalçın ve Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı da katıldı. Kur’an Kursu açılışı çocukların namaz surelerinin okunması ile başladı.  Açılış konuşması İl Müftüsü İsmail Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin,  Kursu yaptıran Aziz Özdemir ve Şeref Arıman’a  plaketlerini takdim etti. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize ve ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın ahlaklı yetişmesi için çok önemli olan kursu hizmete açıyoruz diyerek açılış kurdelasını keserek, Protokol üyeleri ile birlikte  Kur’an Kursu nu incelediler. Kur'an kursunda eğitim gören çocuklarla sohbet eden protokol üyeleri çocuklara çikolata takdim ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.  

BAŞKAN METİN, KUR’AN KURSU AÇILIŞINA KATILDI..


Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Müftülüğü  Çaykur Ziraat “Safa Kur’an Kursu”nun açılış törenine katıldı.   Hayırsever işadamları tarafından yaptırılan 4-6 yaş Kur'an Kursu açılışına Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Müftüsü İsmail Yalçın ve Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı da katıldı.


Kur’an Kursu açılışı çocukların namaz surelerinin okunması ile başladı.  Açılış konuşması İl Müftüsü İsmail Yalçın tarafından gerçekleştirildi.


Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin,  Kursu yaptıran Aziz Özdemir ve Şeref Arıman’a  plaketlerini takdim etti.


Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize ve ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın ahlaklı yetişmesi için çok önemli olan kursu hizmete açıyoruz diyerek açılış kurdelasını keserek, Protokol üyeleri ile birlikte  Kur’an Kursu nu incelediler.


Kur'an kursunda eğitim gören çocuklarla sohbet eden protokol üyeleri çocuklara çikolata takdim ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi