Rize'de modern okul İnşaatında Sona Yaklaşılıyor

Eğitim 11.11.2019 - 15:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2610+ kez okundu.
 

Rize'de modern okul İnşaatında Sona Yaklaşılıyor

Rize İl Özel İdaresinin Rize'deki eğitim yatırımları hız kesmeden devam ediyor Rize İl özel İdaresi tarafından ihalesi yapılarak sözleşmeye bağlanan 16 Derslikli Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İnşaatında sona yaklaşıldı. Bodrum, Zemin, 3 normal kat olmak üzere toplam 5 kattan oluşan projenin inşaat oturma alanı 954 m2, toplam inşaat alanı ise 4.871 m2’dir. Yeni yapılan okul modern imkânlara sahip sınıfları, iç kullanım alanları ve dış cephe yöresel mimarisiyle ilçenin eğitimine önemli bir katkı sağlayacaktır

Rize İl Özel İdaresinin Rize'deki eğitim yatırımları hız kesmeden devam ediyor


Rize İl özel İdaresi tarafından ihalesi yapılarak sözleşmeye bağlanan 16 Derslikli Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İnşaatında sona yaklaşıldı.


Bodrum, Zemin, 3 normal kat olmak üzere toplam 5 kattan oluşan projenin inşaat oturma alanı 954 m2, toplam inşaat alanı ise 4.871 m2’dir.


Yeni yapılan okul modern imkânlara sahip sınıfları, iç kullanım alanları ve dış cephe yöresel mimarisiyle ilçenin eğitimine önemli bir katkı sağlayacaktır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi