Rize’de Muhtarlara Maske, Eldiven ve Dezenfektan Malzemesi Dağıtıldı

Rize 04.04.2020 - 22:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2878+ kez okundu.
 

Rize’de Muhtarlara Maske, Eldiven ve Dezenfektan Malzemesi Dağıtıldı

Rize İl Genel Meclis Başkanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında merkez köy muhtarlarına maske ve eldiven ile dezenfektan malzemesi dağıtıldı. Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, kette koronavirüs tedbirleri kapsamında merkezdeki köy muhtarlarına maske, eldiven ve dezenfektan malzemesi dağıtımının yapıldığını ve bu uygulamanın ilçelerdeki köylerde de devam edeceğini söyledi. İl Genel Meclis Başkanı Türüt, yaptığı açıklamada, “İlk olarak Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve daha sonra tüm Dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı Sayın Valimiz Kemal Çeber’in başkanlığını yürüttüğü İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisinin almış olduğu kararları sahada uygulamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda köylerimizde vatandaşlarımızı bilgilendirme ve dezenfekte çalışmalarını etkin bir şekilde sürdürüyoruz. Aynı zamanda Vefa Sosyal Destek Grubu içerisinde de yer alan köy muhtarlarımız, sahadaki çalışmalarımıza da büyük bir destek veriyor. Devamlı sahada olan muhtarlarımızın halkla içi içe olmaları ve hizmetlerini aralıksız sürdürdüklerinden kendilerini bu virüsten korumak amacıyla maske, eldiven, dezenfektan malzemesinden oluşan koruyucu paketimizin dağıtımını ilk etapta merkez köy muhtarlarımıza yaptık. Kısa süre içerisinde ilçe köylerimizdeki muhtarlarımıza da aynı hizmeti sunacağız” dedi. Tedbiri elden bırakmadan tüm köylerde dezenfekte çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Türüt, bu virüsten korunması için tüm vatandaşları yapılan çağrıları dikkate almaya ve alınan kararlara uymaya davet ederek, vatandaşlara evde kalmaları ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları tavsiyesinde bulundu.

Rize İl Genel Meclis Başkanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında merkez köy muhtarlarına maske ve eldiven ile dezenfektan malzemesi dağıtıldı.


Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, kette koronavirüs tedbirleri kapsamında merkezdeki köy muhtarlarına maske, eldiven ve dezenfektan malzemesi dağıtımının yapıldığını ve bu uygulamanın ilçelerdeki köylerde de devam edeceğini söyledi.


İl Genel Meclis Başkanı Türüt, yaptığı açıklamada, “İlk olarak Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve daha sonra tüm Dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı Sayın Valimiz Kemal Çeber’in başkanlığını yürüttüğü İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisinin almış olduğu kararları sahada uygulamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda köylerimizde vatandaşlarımızı bilgilendirme ve dezenfekte çalışmalarını etkin bir şekilde sürdürüyoruz. Aynı zamanda Vefa Sosyal Destek Grubu içerisinde de yer alan köy muhtarlarımız, sahadaki çalışmalarımıza da büyük bir destek veriyor. Devamlı sahada olan muhtarlarımızın halkla içi içe olmaları ve hizmetlerini aralıksız sürdürdüklerinden kendilerini bu virüsten korumak amacıyla maske, eldiven, dezenfektan malzemesinden oluşan koruyucu paketimizin dağıtımını ilk etapta merkez köy muhtarlarımıza yaptık. Kısa süre içerisinde ilçe köylerimizdeki muhtarlarımıza da aynı hizmeti sunacağız” dedi.


Tedbiri elden bırakmadan tüm köylerde dezenfekte çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Türüt, bu virüsten korunması için tüm vatandaşları yapılan çağrıları dikkate almaya ve alınan kararlara uymaya davet ederek, vatandaşlara evde kalmaları ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları tavsiyesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi