Rize'de Müzik Şöleni. Bu Konser Kaçmaz.

Kültür 14.04.2019 - 16:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2029+ kez okundu.
 

Rize'de Müzik Şöleni. Bu Konser Kaçmaz.

Turizm haftası haftası etkinlikleri kapsamında Rize Valiliği il Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Müziği Korosunun Ebruli yaşam ve sanat derneğinin organizasyonu ile 22 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 20.00 de Rize ismail Kahraman Kültür merkezi büyük salonda Türk halk müziği konseri düzenlenecek   Konserle ,lgili bir açıklama yapan koronun deneyimli emektarlarından eğitimci Ahmet TOPAL ; 2007 yılında kurulan koromuz tamamen gönüllülük esasına dayanan her meslek grubundan koristlerden oluşan topluluğumuz aralıksız her yıl Türk halk ve sanat müziği konserleriyle Rize halkına sanat ve kültür alanında katkı yapmaktadır.   2 yıl aradan sonra vereceğimiz Türk halk müziği konseri 22 eserden oluşmaktadır..Tüm sanat sever halkımızı Konserimize bekliyoruz. dedi.
Turizm haftası haftası etkinlikleri kapsamında Rize Valiliği il Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Müziği Korosunun Ebruli yaşam ve sanat derneğinin organizasyonu ile 22 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 20.00 de Rize ismail Kahraman Kültür merkezi büyük salonda Türk halk müziği konseri düzenlenecek
 
Konserle ,lgili bir açıklama yapan koronun deneyimli emektarlarından eğitimci Ahmet TOPAL ; 2007 yılında kurulan koromuz tamamen gönüllülük esasına dayanan her meslek grubundan koristlerden oluşan topluluğumuz aralıksız her yıl Türk halk ve sanat müziği konserleriyle Rize halkına sanat ve kültür alanında katkı yapmaktadır.
 
2 yıl aradan sonra vereceğimiz Türk halk müziği konseri 22 eserden oluşmaktadır..Tüm sanat sever halkımızı Konserimize bekliyoruz. dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi