RİZE'DE ÖKSÜZ GÜVEN TAZELEDİ.

Siyaset 17.01.2020 - 09:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2995+ kez okundu.
 

RİZE'DE ÖKSÜZ GÜVEN TAZELEDİ.

Vatan Partisi Rize İl Başkanı Salih Öksüz Güven Tazeledi Vatan Partisi Rize İl Başkanlığı, 11. Olağan Kurultayını 15 Ocak 2020 Çarşamba günü il binasında gerçekleştirdi. Mevcut başkan Salih Öksüz oybirliği ile tekrardan başkan seçildi. Kurultaya Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, Eski Bursa İl Başkanı Nadir Erol, Trabzon İl Başkanı Osman Nuri Saral, Hopa İlçe Başkanı Yıldıray Akkaya ve partililer katıldı.     Sayın Reyhan kurultayda yaptığı konuşmada; ''Türkiye'nin emperyalizme mücadelesi sertleştikçe iç cephedeki saflaşmalar daha çok belirginleşiyor. Partimiz asla muhalefet olsun diye muhafelet yapmayacaktır. Biz antiemperyalist bir partiyiz ve mevziyi emperyalizme karşı kurarız.'' Dedi.     İl Başkanı Salih Öksüz ise yaptığı kurultay konuşmasında; ''Partimiz nitelik olarak her geçen gün daha da büyümektedir. Nicelik olarak aynı durum olmasa da bu durumun geçiçi ve doğal olduğu çok açık. Partimiz rüştünü ispatlamış bir partidir. Ergenekon kumpası ve ermeni soykırımı yalanı gibi dev davaları yerle bir etmiştir. Artık Türkiye'yi yönetme zamanı gelmiştir. Milli hükümeti kurmak için durmadan çalışmamız gerekiyor. '' dedi. Salih Öksüz’ün Özgeçmişi: 1989 yılında Rize'de doğdu. İlköğrenimini Şevket Yardımcı İlköğretim Okulu'nda, ortaöğrenimini Rize Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimini Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde gerçekleştirdi. 2012'de kurulan Türkiye Gençlik Birliği(TGB) Rize il kurucu sekreteri göreviyle örgütlü siyasi mücadeleye başladı. Öğrencilik hayatı boyunca başta Atatürkçü Düşünce Topluluğu ve diğer öğrenci topluluklarında görevler yaptı. TGB'den mezun olduktan sonra Vatan Partisi'ne üye oldu. 2013 yılından itibaren Vatan Partisi Rize İl Başkanlığı görevini sürdürmektedir. 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde Rize'den milletvekili adayı ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Rize'den Belediye başkan adayı olmuştur.

Vatan Partisi Rize İl Başkanı Salih Öksüz Güven Tazeledi


Vatan Partisi Rize İl Başkanlığı, 11. Olağan Kurultayını 15 Ocak 2020 Çarşamba günü il binasında gerçekleştirdi. Mevcut başkan Salih Öksüz oybirliği ile tekrardan başkan seçildi. Kurultaya Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, Eski Bursa İl Başkanı Nadir Erol, Trabzon İl Başkanı Osman Nuri Saral, Hopa İlçe Başkanı Yıldıray Akkaya ve partililer katıldı.

   
Sayın Reyhan kurultayda yaptığı konuşmada; ''Türkiye'nin emperyalizme mücadelesi sertleştikçe iç cephedeki saflaşmalar daha çok belirginleşiyor. Partimiz asla muhalefet olsun diye muhafelet yapmayacaktır. Biz antiemperyalist bir partiyiz ve mevziyi emperyalizme karşı kurarız.'' Dedi.

   
İl Başkanı Salih Öksüz ise yaptığı kurultay konuşmasında; ''Partimiz nitelik olarak her geçen gün daha da büyümektedir. Nicelik olarak aynı durum olmasa da bu durumun geçiçi ve doğal olduğu çok açık. Partimiz rüştünü ispatlamış bir partidir. Ergenekon kumpası ve ermeni soykırımı yalanı gibi dev davaları yerle bir etmiştir. Artık Türkiye'yi yönetme zamanı gelmiştir. Milli hükümeti kurmak için durmadan çalışmamız gerekiyor. '' dedi.


Salih Öksüz’ün Özgeçmişi:


1989 yılında Rize'de doğdu. İlköğrenimini Şevket Yardımcı İlköğretim Okulu'nda, ortaöğrenimini Rize Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimini Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde gerçekleştirdi. 2012'de kurulan Türkiye Gençlik Birliği(TGB) Rize il kurucu sekreteri göreviyle örgütlü siyasi mücadeleye başladı. Öğrencilik hayatı boyunca başta Atatürkçü Düşünce Topluluğu ve diğer öğrenci topluluklarında görevler yaptı. TGB'den mezun olduktan sonra Vatan Partisi'ne üye oldu. 2013 yılından itibaren Vatan Partisi Rize İl Başkanlığı görevini sürdürmektedir. 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde Rize'den milletvekili adayı ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Rize'den Belediye başkan adayı olmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi