RİZE'DE OKUL ÇATISINDA KORKUTAN YANGIN

Rize 04.08.2020 - 18:05, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1950+ kez okundu.
 

RİZE'DE OKUL ÇATISINDA KORKUTAN YANGIN

Rize'nin Pazar İlçesinde Fen Lisesi çatısında çıkan yangın Kaçkar İtfaiye Birliği Pazar ve Ardeşen Belediyesinin müdahalesi sonucu kısa sürede kontrol altına alındı   Pazar Fen Lisesi çatısında da bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında bir anda dumanların çıkmasıyla çatıyı alevler sardı. Olay anında Çatının restorasyon çalışmalarını takip için orada bulunan okul Müdürü Kamil Görmüş ve çalışanlar, Pazar-Ardeşen ve Kaçkar İtfaiye Birliğine haber verdi. Olay mahalline gelen itfaiyenin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın anında Pazar Emniyet Müdürlüğü çevrede tedbirlerini aldı. Maddi hasarın oluştuğu yangın için inceleme başlatıldı. Abdullah UZUN  

Rize'nin Pazar İlçesinde Fen Lisesi çatısında çıkan yangın Kaçkar İtfaiye Birliği Pazar ve Ardeşen Belediyesinin müdahalesi sonucu kısa sürede kontrol altına alındı
 

Pazar Fen Lisesi çatısında da bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.


Yangında bir anda dumanların çıkmasıyla çatıyı alevler sardı.


Olay anında Çatının restorasyon çalışmalarını takip için orada bulunan okul Müdürü Kamil Görmüş ve çalışanlar, Pazar-Ardeşen ve Kaçkar İtfaiye Birliğine haber verdi. Olay mahalline gelen itfaiyenin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı.


Yangın anında Pazar Emniyet Müdürlüğü çevrede tedbirlerini aldı. Maddi hasarın oluştuğu yangın için inceleme başlatıldı.



Abdullah UZUN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi