Rize'de Okullar arası Bilgi Yarışması sonuçlandı.

Eğitim 16.04.2019 - 14:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2381+ kez okundu.
 

Rize'de Okullar arası Bilgi Yarışması sonuçlandı.

ÇAYELİ'NDE ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ   Çayeli Genç Düşünce Derneği ile Çayeli İlçe Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması, Çayeli Öğretmenevi ASO Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi. Yarışmaya İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK, Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Çekişmeli geçen yarışmada birinciliği Merkez Atatürk Ortaokulu ikinciliği Çayeli İshakoğlu İmam Hatip Ortaokulu üçüncülüğü ise Çayeli Şehit Muhammet Ambar İmam Hatip Ortaokulu elde etti. Başarılı olan okullara hediye ve kupalarını İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK, Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ve Büyükköy Belde Belediye Başkanı Hamza SARUHAN takdim etti.    
ÇAYELİ'NDE ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ
 

Çayeli Genç Düşünce Derneği ile Çayeli İlçe Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması, Çayeli Öğretmenevi ASO Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi. Yarışmaya İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK, Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.


Çekişmeli geçen yarışmada birinciliği Merkez Atatürk Ortaokulu ikinciliği Çayeli İshakoğlu İmam Hatip Ortaokulu üçüncülüğü ise Çayeli Şehit Muhammet Ambar İmam Hatip Ortaokulu elde etti.


Başarılı olan okullara hediye ve kupalarını İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK, Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ve Büyükköy Belde Belediye Başkanı Hamza SARUHAN takdim etti.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi