Rize'de Örnek Bir İşbirliği

Eğitim 09.05.2019 - 13:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3041+ kez okundu.
 

Rize'de Örnek Bir İşbirliği

Okul-Üniversite İş Birliği   Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak için; okul-sektör, okul üniversite iş birliğini sürdürüyor.   Bugüne kadar Okul-Sektör İşbirliği çerçevesinde sektördeki paydaşlarından büyük destekler bulan Denizcilik Lisesi yapılan protokoller doğrultusunda; okulun uygulama tesisi, atölye ve laboratuvar donatımlarının zenginleştirilmesi,  alan öğretmenlerine yönelik hizmet içi eğitim faaliyetleri   için  seminerler düzenlenmesi, mekanik eğitim atölyelerine gezi amaçlı öğrencilerinin  kabul edilmesi  gibi alanlarda  paydaş sektörlerden yardımlar gördü.   Okul üniversite iş birliği kapsamında RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi ile   Çayeli Denizcilik Lisesi arasındaki iş birliği devam ediyor.  Bu kapsamda Denizcilik Fakültesi ile çeşitli protokoller, kariyer günleri, okul tanıtımları gibi etkinlikler düzenleniyor. Nisan ayı içinde Denizcilik Fakültesini ziyaret eden Çayeli Denizcilik Lisesi öğrencileri  mayıs ayında ise Fakülte Öğretim Görevlisi   Kaptan   İdris Turna’yı  kariyer günü için  okullarında ağırladılar.

Okul-Üniversite İş Birliği

 

Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak için; okul-sektör, okul üniversite iş birliğini sürdürüyor.

 

Bugüne kadar Okul-Sektör İşbirliği çerçevesinde sektördeki paydaşlarından büyük destekler bulan Denizcilik Lisesi yapılan protokoller doğrultusunda; okulun uygulama tesisi, atölye ve laboratuvar donatımlarının zenginleştirilmesi,  alan öğretmenlerine yönelik hizmet içi eğitim faaliyetleri   için  seminerler düzenlenmesi, mekanik eğitim atölyelerine gezi amaçlı öğrencilerinin  kabul edilmesi  gibi alanlarda  paydaş sektörlerden yardımlar gördü.

 

Okul üniversite iş birliği kapsamında RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi ile   Çayeli Denizcilik Lisesi arasındaki iş birliği devam ediyor.  Bu kapsamda Denizcilik Fakültesi ile çeşitli protokoller, kariyer günleri, okul tanıtımları gibi etkinlikler düzenleniyor. Nisan ayı içinde Denizcilik Fakültesini ziyaret eden Çayeli Denizcilik Lisesi öğrencileri  mayıs ayında ise Fakülte Öğretim Görevlisi   Kaptan   İdris Turna’yı  kariyer günü için  okullarında ağırladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi