RİZE'DE PROTOKOL DE SOKAĞA İNDİ.

Sağlık 26.08.2020 - 09:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1893+ kez okundu.
 

RİZE'DE PROTOKOL DE SOKAĞA İNDİ.

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize merkezde yer alan esnafları ziyaret ederek, Covid-19 pandemi sürecinde alınan tedbirlere yönelik incelemelerde bulundu. Vali Çeber, gün içerisinde Rize merkezde yer alan işletmeleri ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaret ve incelemelerde esnaflar Covid-19 pandemi süreci ile ilgili bilgilendirildi. Esnaflarımız Pandemi Kurallarına Uyma Noktasında Hassas Olmalılar Vali Çeber, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler ve incelemeler sonucunda yaptığı değerlendirmede “ Rize genelinde vatandaşlarımız ve esnaflarımızın büyük bir çoğunluğu pandemi kurallarına uygun olarak hareket etmekteler. Özellikle esnaf arkadaşlarımızın işletmelerinde gerekli hassasiyeti göstermeleri bu sürecin atlatılmasında büyük bir etmen olarak karşımıza çıkmaktadır. İşletmelerde, pandemi sürecine yönelik alınan kuralların uygulanması, kurallara uygun hareket etmeyen müşterilerin uyarılması ve bilgilendirilmesi çok önemli. Bu doğrultuda Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına uygun olarak çalışan işletmelere şahsım ve Rizeli hemşehirlilerim adına teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen ziyaret ve incelemelerde Vali Çeber’e İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı eşlik etti.

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize merkezde yer alan esnafları ziyaret ederek, Covid-19 pandemi sürecinde alınan tedbirlere yönelik incelemelerde bulundu.


Vali Çeber, gün içerisinde Rize merkezde yer alan işletmeleri ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaret ve incelemelerde esnaflar Covid-19 pandemi süreci ile ilgili bilgilendirildi.


Esnaflarımız Pandemi Kurallarına Uyma Noktasında Hassas Olmalılar


Vali Çeber, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler ve incelemeler sonucunda yaptığı değerlendirmede “ Rize genelinde vatandaşlarımız ve esnaflarımızın büyük bir çoğunluğu pandemi kurallarına uygun olarak hareket etmekteler. Özellikle esnaf arkadaşlarımızın işletmelerinde gerekli hassasiyeti göstermeleri bu sürecin atlatılmasında büyük bir etmen olarak karşımıza çıkmaktadır.


İşletmelerde, pandemi sürecine yönelik alınan kuralların uygulanması, kurallara uygun hareket etmeyen müşterilerin uyarılması ve bilgilendirilmesi çok önemli. Bu doğrultuda Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına uygun olarak çalışan işletmelere şahsım ve Rizeli hemşehirlilerim adına teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı.


Gerçekleştirilen ziyaret ve incelemelerde Vali Çeber’e İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi