Rize'de protokol Yatılı Okulda İftara katıldılar.

Rize 14.05.2019 - 12:29, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1862+ kez okundu.
 

Rize'de protokol Yatılı Okulda İftara katıldılar.

Rize'nin Çayeli İlçesi Kaptanpaşa Yatılı Bölge Okulumuzda öğrencilerle çok samimi bir ortamda gerçekleştirilen  iftar programına Çayeli Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK, eşleri iştirak etti. Kaymakama  iftar etkinliğinde kaymakam refiki  Muhammet Burak AKKÖZ,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN ve eşleri, İlçe Müftüsü Mehmet UZUN,  İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Latif YAĞCI ve Adnan KARAL  Köy Muhtarı Turgut KARALOĞLU ile diğer davetliler öğrencilerle iftar yaptılar. İftar öncesi, öğrencilerle eşi ile birlikte tek tek ilgilenen Kaymakam  Mehmet ÖZTÜRK, onlarla sohbet etti. Sorunlarını dinledi. Hep birlikte yapılan iftarın ardından yine öğrencilerle beraber çay içen Kaymakam ÖZTÜRK ve beraberindekiler teravih namazı için okuldan ayrıldı.

Rize'nin Çayeli İlçesi Kaptanpaşa Yatılı Bölge Okulumuzda öğrencilerle çok samimi bir ortamda gerçekleştirilen  iftar programına Çayeli Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK, eşleri iştirak etti.


Kaymakama  iftar etkinliğinde kaymakam refiki  Muhammet Burak AKKÖZ,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN ve eşleri, İlçe Müftüsü Mehmet UZUN,  İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Latif YAĞCI ve Adnan KARAL  Köy Muhtarı Turgut KARALOĞLU ile diğer davetliler öğrencilerle iftar yaptılar.


İftar öncesi, öğrencilerle eşi ile birlikte tek tek ilgilenen Kaymakam  Mehmet ÖZTÜRK, onlarla sohbet etti. Sorunlarını dinledi. Hep birlikte yapılan iftarın ardından yine öğrencilerle beraber çay içen Kaymakam ÖZTÜRK ve beraberindekiler teravih namazı için okuldan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi