Rize'de Ramazan boyunca Hizmetinizde

Rize 05.05.2019 - 10:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2040+ kez okundu.
 

Rize'de Ramazan boyunca Hizmetinizde

Nevapark’ın Ramazan Geleneği Sürüyor   NEVAPARK: İFTARDA KONUĞUMUZ OLUN     Rize’de yeme-içme, giyim mağazası, oyun parkları, hediyelik eşya gibi birçok alanda hizmet vermeye devam eden Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi, Ramazan ayı öncesi hazırlıklarını tamamladı. 2009 yılından bu yana yeme-içme, giyim mağazası, oyun parkları, hediyelik eşya gibi birçok alanda hizmet vermeye devam eden Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi, Ramazan ayı menüsünü ve çalışma saatlerini müşterilerine duyurdu. İşletme müdürü Yasin Güloğlu, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda Ramazan menülerini tamamladıklarını belirterek: “Misafirlerimizin ‘efsane’ ismini verdiği Ramazan ayının vazgeçilmez yemeği et güveç menü yanında 5 (beş) farklı menü seçeneğini misafirlerimizin hizmetine sunarken, RTE Üniversitesi öğrencilerimize de özel olarak yüzde 10 indirim uygulaması yapacağız. İşletmemiz bünyesinde  bulunan, Boyner Sports giyim mağazası, aileler ve çocukların vazgeçilmez adresi 2-7 yaş grubu oyun parkı ve jetonlu oyun makineleri bölümleri Ramazan ayı boyunca sabah 10:00’dan itibaren hizmetinizde olacaktır. 2-7 yaş grubu oyun parkı iftar saatinde açık olacağı için, aileler keyifle iftarını açarken, çocuklarda doyasıya vakit geçirebilecek. Müşterilerimiz bizlere  04642123030  ve 05559779451  nolu telefondan ulaşabilecekler. Bu vesile ile Tüm Müslüman aleminin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.” dedi.
Nevapark’ın Ramazan Geleneği Sürüyor
 
NEVAPARK: İFTARDA KONUĞUMUZ OLUN  
 
Rize’de yeme-içme, giyim mağazası, oyun parkları, hediyelik eşya gibi birçok alanda hizmet vermeye devam eden Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi, Ramazan ayı öncesi hazırlıklarını tamamladı.


2009 yılından bu yana yeme-içme, giyim mağazası, oyun parkları, hediyelik eşya gibi birçok alanda hizmet vermeye devam eden Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi, Ramazan ayı menüsünü ve çalışma saatlerini müşterilerine duyurdu.

İşletme müdürü Yasin Güloğlu, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda Ramazan menülerini tamamladıklarını belirterek: “Misafirlerimizin ‘efsane’ ismini verdiği Ramazan ayının vazgeçilmez yemeği et güveç menü yanında 5 (beş) farklı menü seçeneğini misafirlerimizin hizmetine sunarken, RTE Üniversitesi öğrencilerimize de özel olarak yüzde 10 indirim uygulaması yapacağız. İşletmemiz bünyesinde  bulunan, Boyner Sports giyim mağazası, aileler ve çocukların vazgeçilmez adresi 2-7 yaş grubu oyun parkı ve jetonlu oyun makineleri bölümleri Ramazan ayı boyunca sabah 10:00’dan itibaren hizmetinizde olacaktır. 2-7 yaş grubu oyun parkı iftar saatinde açık olacağı için, aileler keyifle iftarını açarken, çocuklarda doyasıya vakit geçirebilecek. Müşterilerimiz bizlere  04642123030  ve 05559779451  nolu telefondan ulaşabilecekler. Bu vesile ile Tüm Müslüman aleminin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi