RİZE'DE SIKÇA GÖRÜLEN YILANLAR VATANDAŞLARI KORKUTUYOR

Rize 15.09.2020 - 12:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2445+ kez okundu.
 

RİZE'DE SIKÇA GÖRÜLEN YILANLAR VATANDAŞLARI KORKUTUYOR

Son günlerde bölgede sıkça görülmesiyle dikkat çeken Yılanlar vatandaşları tedirgin ediyor.     Rize'nin  İkizdere İlçesi  Yeşilyurt Mahallesinde bahçede görülen110 cm uzunluğundaki siyah yılan insanları tedirgin ediyor. Yılandan hayvan olarak çok koktuğunu söyleyen Osman Ekşi’’ sabah bahçede çalışırken bu yılanı gördüm. Bu bölgede böyle yılan pek olmazdı. Daha doğrusu böyle siyah yılan görmemiştik. Bahçede çalışırken yanımdan geçti. Tipi bile insanımızı korkutuyor. Zehirli mi değil mi bu konuda bilgimizde yok. Ben elimde sopalarla kaçmaya çalışan 110 luk simsiyah yılanı mecburen öldürdüm. Bahçe zamanı her gün çalışıyoruz. Zehirli olabilir diye tedirginiz. Mecburen öldürdüm ’dedi.

Son günlerde bölgede sıkça görülmesiyle dikkat çeken Yılanlar vatandaşları tedirgin ediyor.

   
Rize'nin  İkizdere İlçesi  Yeşilyurt Mahallesinde bahçede görülen110 cm uzunluğundaki siyah yılan insanları tedirgin ediyor. Yılandan hayvan olarak çok koktuğunu söyleyen Osman Ekşi’’ sabah bahçede çalışırken bu yılanı gördüm. Bu bölgede böyle yılan pek olmazdı. Daha doğrusu böyle siyah yılan görmemiştik. Bahçede çalışırken yanımdan geçti. Tipi bile insanımızı korkutuyor. Zehirli mi değil mi bu konuda bilgimizde yok. Ben elimde sopalarla kaçmaya çalışan 110 luk simsiyah yılanı mecburen öldürdüm. Bahçe zamanı her gün çalışıyoruz. Zehirli olabilir diye tedirginiz. Mecburen öldürdüm ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi