Rize'de sağanak yağmur etkili oldu

Rize 22.04.2019 - 18:24, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2780+ kez okundu.
 

Rize'de sağanak yağmur etkili oldu

Rize'nin Kalkandere İlçesi Çayırlı köyünde aşırı yağmur sebebiyle yolda heyelan meydana geldi.   Bugün olay yerinde incelemelerde bulunan Ak Parti Rize İl Genel meclisi Üyesi Mehmet ÖZTÜRK ve Ak Parti Kalkandere ilçe Başkanı Hasan AYYILDIZ aşırı yağışlar sebebiyle meydana gelen zararda can ve mal kaybının yaşanmadığını , en kıksa zamanda yolun istinat duvarlarının yapılarak ulaşıma açılacağını belirteek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ilettiler.   Konu ile ilgili olarak İl Genel meclis Üyesi mehmet ÖZTÜRK'de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Öztür mesajında;  Çayırlı köyümüz, ün ana yolu aşırı yağışlar nedeniyle ciddi zarar gördü Allah,a şükür ki evlere her hangi bir zarar yok inşallah en kısa zaman da yolun istinat duvarı yapılarak hizmete açılır Allah devletimize zeval vermesin" dedi.

Rize'nin Kalkandere İlçesi Çayırlı köyünde aşırı yağmur sebebiyle yolda heyelan meydana geldi.

 

Bugün olay yerinde incelemelerde bulunan Ak Parti Rize İl Genel meclisi Üyesi Mehmet ÖZTÜRK ve Ak Parti Kalkandere ilçe Başkanı Hasan AYYILDIZ aşırı yağışlar sebebiyle meydana gelen zararda can ve mal kaybının yaşanmadığını , en kıksa zamanda yolun istinat duvarlarının yapılarak ulaşıma açılacağını belirteek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

Konu ile ilgili olarak İl Genel meclis Üyesi mehmet ÖZTÜRK'de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Öztür mesajında;  Çayırlı köyümüz, ün ana yolu aşırı yağışlar nedeniyle ciddi zarar gördü Allah,a şükür ki evlere her hangi bir zarar yok inşallah en kısa zaman da yolun istinat duvarı yapılarak hizmete açılır Allah devletimize zeval vermesin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi