Rize'de şehit edilen müdürün Şoförü anlattı

Rize 10.08.2019 - 17:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1934+ kez okundu.
 

Rize'de şehit edilen müdürün Şoförü anlattı

Şehit Rize Emniyet Müdürünün şoförü o anları anlattı   Rize'de polis memuru İsmail Hakkı S. tarafından şehit edilen emniyet müdürünün şoförü Trabzonlu Polis Memuru Yiğit Can Köksal, makamda yaşananları anlattı. Köksal, ifadesinde "Özel kalem müdürü Uğur Abi'nin odasına girdim. Makamdan çıkan Ercan müdür, 'Ben vuruldum' dedi. Silahımı çektim. Uğur Abi 'Müdürü vuruyor, git şunu vur' dedi. Kapıdan çıkarken, Uğur Abi beni koridora eliyle itti. Kendisi içeri girerek odanın kapısını kapadı" dedi. Olaydan sonra özel kalem müdürlüğünde çalışanların tamamı ya tayin edildi ya da görev yeri değiştirildi   Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edildiği olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Emniyet Müdürü Verdi'yi şehit eden polis memuru İsmail Hakkı S. hakkında dava açılırken, olayın tanıkları ve mağdurlarının ifadesi de dosyaya girdi. Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin makam şoförü polis memuru Yiğit Can Köksal, ifadesinde makamdan yere metal bir şey düşmüş gibi bir ses geldiğini belirterek, "Özel kalem müdürü Uğur abinin odasına girdim. Bu sırada makamdan çıkan Ercan müdür, 'Ben vuruldum' dedi. Silahımı çektim. Uğur abi 'Müdürü vuruyor, git şunu vur' dedi. Bende 'adam kim' dedim. Makamdan yine silah sesi geldi. Kapıdan tam çıkarken, Uğur abi beni koridora eliyle itti. Kendisi içeri girerek odanın kapısını kapadı" dedi. Silahıyla makam odasına yöneldiğini belirten Yiğit Can Köksal, kapıyı açan polis memuru İsmail Hakkı S. ile göz göze geldiklerini söyledi. Yiğit Can Köksal, "Beni görür görmez ateş etti. Ben de karşılık verdim. Kaçarak makam odasına girdi. Bu sırada karnımda bir sıcaklık hissettim. Vurulduğumu anladım, kendimi sekreter Reyhan hanımın odasına attım. ‘Ben vuruldum, içeri girin’ diye bağırdım. Kimse yoktu, Uğur abinin odasının kapısı kapalıydı.   "CANLI YAYIN YAPIYORUM ATEŞ ETMEYİN"   Bu sırada İsmail makamdan çıktı. Koridorda yürüyordu. Ben yine ona ateş ettim. Bana döndü. Bir elinde silah bir elinde telefon vardı. 'Canlı yayın yapıyorum, ateş etmeyin, teslim oluyorum' dedi. Silahı bırakmasını istedim. Teslim oldu. İlk yardıma Zekiye abla geldi. Bana müdahale etti. Ülkü müdür Uğur abinin elinden telsizi alarak anons etti" dedi. Bu arada özel kalem çalışanlarının tamamı tayin edildi ya da görev yeri değiştirildi.   (HABERTÜRK - ENİS YILDIRIM)

Şehit Rize Emniyet Müdürünün şoförü o anları anlattı

 

Rize'de polis memuru İsmail Hakkı S. tarafından şehit edilen emniyet müdürünün şoförü Trabzonlu Polis Memuru Yiğit Can Köksal, makamda yaşananları anlattı. Köksal, ifadesinde "Özel kalem müdürü Uğur Abi'nin odasına girdim. Makamdan çıkan Ercan müdür, 'Ben vuruldum' dedi. Silahımı çektim. Uğur Abi 'Müdürü vuruyor, git şunu vur' dedi. Kapıdan çıkarken, Uğur Abi beni koridora eliyle itti. Kendisi içeri girerek odanın kapısını kapadı" dedi. Olaydan sonra özel kalem müdürlüğünde çalışanların tamamı ya tayin edildi ya da görev yeri değiştirildi

 

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edildiği olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Emniyet Müdürü Verdi'yi şehit eden polis memuru İsmail Hakkı S. hakkında dava açılırken, olayın tanıkları ve mağdurlarının ifadesi de dosyaya girdi. Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin makam şoförü polis memuru Yiğit Can Köksal, ifadesinde makamdan yere metal bir şey düşmüş gibi bir ses geldiğini belirterek, "Özel kalem müdürü Uğur abinin odasına girdim. Bu sırada makamdan çıkan Ercan müdür, 'Ben vuruldum' dedi. Silahımı çektim. Uğur abi 'Müdürü vuruyor, git şunu vur' dedi. Bende 'adam kim' dedim. Makamdan yine silah sesi geldi. Kapıdan tam çıkarken, Uğur abi beni koridora eliyle itti. Kendisi içeri girerek odanın kapısını kapadı" dedi. Silahıyla makam odasına yöneldiğini belirten Yiğit Can Köksal, kapıyı açan polis memuru İsmail Hakkı S. ile göz göze geldiklerini söyledi. Yiğit Can Köksal, "Beni görür görmez ateş etti. Ben de karşılık verdim. Kaçarak makam odasına girdi. Bu sırada karnımda bir sıcaklık hissettim. Vurulduğumu anladım, kendimi sekreter Reyhan hanımın odasına attım. ‘Ben vuruldum, içeri girin’ diye bağırdım. Kimse yoktu, Uğur abinin odasının kapısı kapalıydı.

 

"CANLI YAYIN YAPIYORUM ATEŞ ETMEYİN"

 

Bu sırada İsmail makamdan çıktı. Koridorda yürüyordu. Ben yine ona ateş ettim. Bana döndü. Bir elinde silah bir elinde telefon vardı. 'Canlı yayın yapıyorum, ateş etmeyin, teslim oluyorum' dedi. Silahı bırakmasını istedim. Teslim oldu. İlk yardıma Zekiye abla geldi. Bana müdahale etti. Ülkü müdür Uğur abinin elinden telsizi alarak anons etti" dedi. Bu arada özel kalem çalışanlarının tamamı tayin edildi ya da görev yeri değiştirildi.

 

(HABERTÜRK - ENİS YILDIRIM)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi