Rize'de silah kaçakçığı operasyonu: 4 tutuklama

Rize 02.04.2019 - 17:54, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1986+ kez okundu.
 

Rize'de silah kaçakçığı operasyonu: 4 tutuklama

 RİZE'de polis, silah kaçakçılarına yönelik düzenlediği operasyonda 21 ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü sevk edildikleri adliyede tutuklandı. Rize Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silah kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 5 şüpheliyi takibe aldı. Teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin adresleri ile otomobillerine operasyon düzenledi. Operasyonda 5'i otomobilde saklanan toplam 21 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.  Z.S, S.U, D.T, S.G. ve Ö.Y. gözaltına alındı.  Sorgularının ardından adliye sevk edilen şüphelilerden Ö.Y.  Z.S., D.T ve S.G. tutuklandı. S.U. ise serbest bırakıldı.  

 RİZE'de polis, silah kaçakçılarına yönelik düzenlediği operasyonda 21 ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Rize Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silah kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 5 şüpheliyi takibe aldı. Teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin adresleri ile otomobillerine operasyon düzenledi. Operasyonda 5'i otomobilde saklanan toplam 21 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.  Z.S, S.U, D.T, S.G. ve Ö.Y. gözaltına alındı.  Sorgularının ardından adliye sevk edilen şüphelilerden Ö.Y.  Z.S., D.T ve S.G. tutuklandı. S.U. ise serbest bırakıldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi