Rize'de Tartışma Alevlendi.

Rize 14.09.2019 - 16:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1610+ kez okundu.
 

Rize'de Tartışma Alevlendi.

Rize ESKİ Belediye Başkanı Halil Bakırcı katıldığı  televizyon programında; geçtiğimiz günlerde özellikle İyidere Lojistik Merkezi olmak üzere Rize'deki yatırım süreçlerini eleştiren RTSO Başkanı Şaban Karamehmetoğlu’na sert bir dille cevap verdi.   Bakırcı; “Ticaret ve Sanayi Odası başkanımız lojistik üssü benmi yapacağım diyor. Ticaret Odasına aday olduğu zaman Ovit Tünelini yaptım diyordu, lojistik merkezi yaptıracağım diyordu. OSB’yi yaptım diyordu. Şimdi niye siyasetçiler yapacak onu. Sende siyasi bir erksin. Aday olduğun zaman Ovit Tünelini yaptırttık, yaptırıyoruz, lojistiği yaptırtırıyoruz derken neye dayanarak söyledin. Aday olduğun zaman Ovit Tünelini hangi irade yaptırmışsa şimdi de o irade yapıyor. Sadece işine geldiği zaman eleştir, işine gelmediği zaman eleştirme böyle bir şey yok” şeklinde konuştu.   Bakırcı ayrıca bölgesel birliğin olması gerektiğini vurgulayarak Trabzon’a yapılacak yatırım adasından Rize olarak faydalanmanın yollarını araştırılmasının gerektiğini belirtt

Rize ESKİ Belediye Başkanı Halil Bakırcı katıldığı  televizyon programında; geçtiğimiz günlerde özellikle İyidere Lojistik Merkezi olmak üzere Rize'deki yatırım süreçlerini eleştiren RTSO Başkanı Şaban Karamehmetoğlu’na sert bir dille cevap verdi.

 

Bakırcı; “Ticaret ve Sanayi Odası başkanımız lojistik üssü benmi yapacağım diyor. Ticaret Odasına aday olduğu zaman Ovit Tünelini yaptım diyordu, lojistik merkezi yaptıracağım diyordu. OSB’yi yaptım diyordu. Şimdi niye siyasetçiler yapacak onu. Sende siyasi bir erksin. Aday olduğun zaman Ovit Tünelini yaptırttık, yaptırıyoruz, lojistiği yaptırtırıyoruz derken neye dayanarak söyledin. Aday olduğun zaman Ovit Tünelini hangi irade yaptırmışsa şimdi de o irade yapıyor. Sadece işine geldiği zaman eleştir, işine gelmediği zaman eleştirme böyle bir şey yok” şeklinde konuştu.

 

Bakırcı ayrıca bölgesel birliğin olması gerektiğini vurgulayarak Trabzon’a yapılacak yatırım adasından Rize olarak faydalanmanın yollarını araştırılmasının gerektiğini belirtt

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi