Rize'de tüketici hakları ihlalleri kitlesel boyut kazandı

19.10.2019 - 08:39, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2656+ kez okundu.
 

Rize'de tüketici hakları ihlalleri kitlesel boyut kazandı

Tüketiciler Birliği Rize șubesi kuruldu    Tüketiciler Birliği Rize șubesi kurucular kurulu başkanlığına seçilen Mustafa Çap,açıklamalarda bulundu. "Tüketiciler Birliği Rize șubesi kurucular kurulu başkanlığına seçilmiş bulunmanın onurunu ve gururunu yaşamaktayım dedi" Konuya ilişkin konuşan Çap,"Rize'de tüketici hakları ihlallerinin kitlesel boyut kazandığı günümüzde, Tüketiciler Birliği çatısı altında çalışmalar yaparak mağduriyetlerin giderilmesini sağlayacağız” dedi. Tüketiciler Birliği Rize șubesi bașkani Mustafa Çap başkanlığına kuruldu. Konuya ilişkin konuşan Tüketiciler Birliği, Kurucu Başkanı  Mustafa Çap, "Tüketici hakları ihlallerinin kitlesel boyut kazandığı günümüzde Bilinçli Tüketiciler Birliği çatısı altında çalışmalar yaparak mağduriyetlerin giderilmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı. Rizemiz'de Ülkemizde ve dünyada tüketici hakları alanında yaşanan hak ihlalleri her geçen gün arttığını söyleyen Çap, “Öyle ki bireysel tüketici şikâyetleri yerini kitlesel hak ihlallerine bırakmıştır. Geçmişte binlerle ifade edilen tüketici hakkı ihlalleri günümüzde  çoğalarak milyonlarla ifade edilmektedir. Çap, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüketiciler Birliği olarak;Tüketicilerin bireysel ve kitlesel hak arama mücadelelerinde her zaman yanlarında olacağız. Hak arama bilincinin yaygınlaştırılması ve mağdur tüketicilerin seslerini ilgili kurumlar ve kamuoyu nezdinde duyuracağız. Başta tüm kamu kuruluşları ile ilgili STK’lar ve hatta TBMM ile ortaklaşa çalışmalar yaparak ilgili yasal düzenlemelerin tüketici lehine işlemesi için gayret göstereceğiz. Keyfi uygulamaların önüne geçerek tüketicilerin tüketimden gelen güçlerini göstermede köprü vazifesi göreceğiz."dedi. Tüketiciler Birliği Rize șubesi olarak ilimize fayda sağlayacak ve halkamiza hizmet verecek her çalışma ve projenin yanında olacağiz.Bu vesile ile Tüketiciler Birliği Rize șubesi,İlimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum"dedi.

Tüketiciler Birliği Rize șubesi kuruldu
 

 Tüketiciler Birliği Rize șubesi kurucular kurulu başkanlığına seçilen Mustafa Çap,açıklamalarda bulundu.


"Tüketiciler Birliği Rize șubesi kurucular kurulu başkanlığına seçilmiş bulunmanın onurunu ve gururunu yaşamaktayım dedi"


Konuya ilişkin konuşan Çap,"Rize'de tüketici hakları ihlallerinin kitlesel boyut kazandığı günümüzde, Tüketiciler Birliği çatısı altında çalışmalar yaparak mağduriyetlerin giderilmesini sağlayacağız” dedi.


Tüketiciler Birliği Rize șubesi bașkani Mustafa Çap başkanlığına kuruldu. Konuya ilişkin konuşan Tüketiciler Birliği, Kurucu Başkanı  Mustafa Çap, "Tüketici hakları ihlallerinin kitlesel boyut kazandığı günümüzde Bilinçli Tüketiciler Birliği çatısı altında çalışmalar yaparak mağduriyetlerin giderilmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.


Rizemiz'de Ülkemizde ve dünyada tüketici hakları alanında yaşanan hak ihlalleri her geçen gün arttığını söyleyen Çap, “Öyle ki bireysel tüketici şikâyetleri yerini kitlesel hak ihlallerine bırakmıştır. Geçmişte binlerle ifade edilen tüketici hakkı ihlalleri günümüzde  çoğalarak milyonlarla ifade edilmektedir.


Çap, sözlerini şöyle sürdürdü:


“Tüketiciler Birliği olarak;Tüketicilerin bireysel ve kitlesel hak arama mücadelelerinde her zaman yanlarında olacağız. Hak arama bilincinin yaygınlaştırılması ve mağdur tüketicilerin seslerini ilgili kurumlar ve kamuoyu nezdinde duyuracağız. Başta tüm kamu kuruluşları ile ilgili STK’lar ve hatta TBMM ile ortaklaşa çalışmalar yaparak ilgili yasal düzenlemelerin tüketici lehine işlemesi için gayret göstereceğiz. Keyfi uygulamaların önüne geçerek tüketicilerin tüketimden gelen güçlerini göstermede köprü vazifesi göreceğiz."dedi.


Tüketiciler Birliği Rize șubesi olarak ilimize fayda sağlayacak ve halkamiza hizmet verecek her çalışma ve projenin yanında olacağiz.Bu vesile ile Tüketiciler Birliği Rize șubesi,İlimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi