RİZE'DE UYUŞTURUCU PAZARLAYAN ŞAHIS CEZAEVİNDE

Rize 11.08.2020 - 16:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2979+ kez okundu.
 

RİZE'DE UYUŞTURUCU PAZARLAYAN ŞAHIS CEZAEVİNDE

Rize İl Emniyet Müdürlüğünce ilimize uyuşturucu/uyarıcı madde getirip pazarlayan, ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında,               Rize ilinde bulunan bir adreste yapılan aramada 41,25 gr. Metamfetamin Maddesi, 5 Adet Lyrca Sentetik Ecza Hapı, 1 adet Hassas Terazi, 1 adet Ruhsatsız Tabanca ve tabancaya ait 6 adet fişek ele geçirilmiştir.               Konu ile ilgili Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmalatı ve Ticareti (TCK-188) suçundan adli işlem yapılan 1 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine teslim edilmiştir.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünce ilimize uyuşturucu/uyarıcı madde getirip pazarlayan, ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında,

             
Rize ilinde bulunan bir adreste yapılan aramada 41,25 gr. Metamfetamin Maddesi, 5 Adet Lyrca Sentetik Ecza Hapı, 1 adet Hassas Terazi, 1 adet Ruhsatsız Tabanca ve tabancaya ait 6 adet fişek ele geçirilmiştir.

             
Konu ile ilgili Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmalatı ve Ticareti (TCK-188) suçundan adli işlem yapılan 1 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine teslim edilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi