RİZE'DE VATANDAŞLAR BU DUVARDAN MAĞDUR

Rize 22.02.2020 - 14:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1685+ kez okundu.
 

RİZE'DE VATANDAŞLAR BU DUVARDAN MAĞDUR

Organize Sanayi Bölgesine ulaşım için yapımına başlanılan viyadüklü üst geçit çalışmasından o yerde arazisi olan vatandaşlar mağdur.       Kalkandere Organize Sanayi Bölgesine İyidere-Erzurum karayolundan daha rahat ulaşmak için yapılmaya başlanılan üst geçitten bölgede arazisi olan vatandaşlar şikâyetçi. Arazi sahiplerinden Abidin Yılmaz şikâyetlerini birçok makama ulaştırdıklarını fakat ilgilenen olmadığını söyledi. Abidin Yılmaz sözlerine şöyle devam etti ’Organize Sanayi Bölgesine ulaşmak için karayolu kenarında 600 metre uzunluğunda Çin Seddi gibi perde beton ile duvar yapılıyor.600 metre uzunluğunda tamamen kapalı duvar yapılması ile yolun alt kısmında bulunan arazilerimize ulaşmak imkânsız halde. Burada 100 dönüm arazimiz var. Yazık değil mi. Burada yapılmak istenen viyadük projesi öyle tahmin ediyorum başka bir yerde yapılan projedir. Projde değişiklik istiyoruz. Birçok makama ulaştık ama çözüm bulamadık. Kalkandere Kaymakamlığı, Belediyemiz, Valiliğimiz ve Bakanlığa kadar projede değişikliğe gidilsin diye müracaatımız oldu ama bir gelişme görmedik, ilgilenen olmadı. Bizi dikkate alan bile yok’dedi.

Organize Sanayi Bölgesine ulaşım için yapımına başlanılan viyadüklü üst geçit çalışmasından o yerde arazisi olan vatandaşlar mağdur.

     
Kalkandere Organize Sanayi Bölgesine İyidere-Erzurum karayolundan daha rahat ulaşmak için yapılmaya başlanılan üst geçitten bölgede arazisi olan vatandaşlar şikâyetçi. Arazi sahiplerinden Abidin Yılmaz şikâyetlerini birçok makama ulaştırdıklarını fakat ilgilenen olmadığını söyledi. Abidin Yılmaz sözlerine şöyle devam etti ’Organize Sanayi Bölgesine ulaşmak için karayolu kenarında 600 metre uzunluğunda Çin Seddi gibi perde beton ile duvar yapılıyor.600 metre uzunluğunda tamamen kapalı duvar yapılması ile yolun alt kısmında bulunan arazilerimize ulaşmak imkânsız halde. Burada 100 dönüm arazimiz var. Yazık değil mi. Burada yapılmak istenen viyadük projesi öyle tahmin ediyorum başka bir yerde yapılan projedir. Projde değişiklik istiyoruz. Birçok makama ulaştık ama çözüm bulamadık. Kalkandere Kaymakamlığı, Belediyemiz, Valiliğimiz ve Bakanlığa kadar projede değişikliğe gidilsin diye müracaatımız oldu ama bir gelişme görmedik, ilgilenen olmadı. Bizi dikkate alan bile yok’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi