Rize’de velilere yönelik “Çocuklarda Davranış Bozuklukları’’ eğitimi

Sağlık 06.03.2020 - 12:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2367+ kez okundu.
 

Rize’de velilere yönelik “Çocuklarda Davranış Bozuklukları’’ eğitimi

Rize İl Sağlık Müdürlüğünce Çayeli ilçesindeki velilere yönelik ‘’Çocuklarda Davranış Bozuklukları’’ Konusunda eğitim Verildi.   Çayeli ilçesinde Çayeli Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda ‘’Geleceğe Yön Veren Anne Babalar Projesi’’ kapsamında Müdürlüğümüz 01 Nolu Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli psikolog Güneş Sarımehmet tarafından velilere yönelik olarak Çayeli Öğretmenevi ve ASO Kültür Merkezi Salonunda ‘’Çocuklarda Davranış Bozuklukları’’ konulu eğitim gerçekleştirildi.   Yoğun veli katılımının olduğu seminerde kreş dönemi çocuklardan ergenlik dönemindeki gençlerde görülebilecek davranış bozukluklarına ve anne babaların bu sorunlar karşısında nasıl davranması gerektiğine ilişkin bilgiler verildi.   Gençlerdeki ve çocuklardaki davranış bozukluklarının kaynağında çocukluk döneminde yaşanan kaygı ve stresin ilk sırada yer aldığını vurgulayan ve sohbet havasında geçen programın sonunda psikolog Güneş Sarımehmet tarafından velilerin merak ettiği sorular yanıtlandırıldı.

Rize İl Sağlık Müdürlüğünce Çayeli ilçesindeki velilere yönelik ‘’Çocuklarda Davranış Bozuklukları’’ Konusunda eğitim Verildi.

 

Çayeli ilçesinde Çayeli Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda ‘’Geleceğe Yön Veren Anne Babalar Projesi’’ kapsamında Müdürlüğümüz 01 Nolu Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli psikolog Güneş Sarımehmet tarafından velilere yönelik olarak Çayeli Öğretmenevi ve ASO Kültür Merkezi Salonunda ‘’Çocuklarda Davranış Bozuklukları’’ konulu eğitim gerçekleştirildi.

 

Yoğun veli katılımının olduğu seminerde kreş dönemi çocuklardan ergenlik dönemindeki gençlerde görülebilecek davranış bozukluklarına ve anne babaların bu sorunlar karşısında nasıl davranması gerektiğine ilişkin bilgiler verildi.

 

Gençlerdeki ve çocuklardaki davranış bozukluklarının kaynağında çocukluk döneminde yaşanan kaygı ve stresin ilk sırada yer aldığını vurgulayan ve sohbet havasında geçen programın sonunda psikolog Güneş Sarımehmet tarafından velilerin merak ettiği sorular yanıtlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi