RİZE'DE YILLARIN MHP'LİSİ ARTIK CHP SAFLARINDA

Siyaset 18.12.2019 - 23:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1791+ kez okundu.
 

RİZE'DE YILLARIN MHP'LİSİ ARTIK CHP SAFLARINDA

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanlığında Yeni Seçilen Kalkandere İlçe Başkanı Zafer Demirkapu ve CHP'ye Yeni Katılan Rize Muhtarlar Derneği Eski Başkanı Mustafa Erbaş için  tanıtım toplantısı düzenlendi.   Rize'nin tanıdığı renkli isimlerdne biri olan ve CHP’ye yeni katılan Mustafa Erbaş  tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada; Uzun yıllar MHP’de siyaset yaptığını ifade ederek, “35 yıl MHP’ de siyaset yaptım. 20 yıl muhtarlar derneği Başkanlığı yaptım. Türkiye’de üçüncü şube olarak Muhtarlar Federasyonunun şubesini kurduk. Bu güne kadar görev yaptığım her yerde başarılı olmaya çalıştım. Ülkem adına, Türklük adına, Türk Milliyetçiliği adına verimli çalışmalar yapacağıma inandığım CHP’yi tercih ettim.” dedi. CHP ye katılan Mustafa Erbaş’a İl Başkanı Saltuk Deniz tarafından rozet takıldı 

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanlığında Yeni Seçilen Kalkandere İlçe Başkanı Zafer Demirkapu ve CHP'ye Yeni Katılan Rize Muhtarlar Derneği Eski Başkanı Mustafa Erbaş için  tanıtım toplantısı düzenlendi.
 

Rize'nin tanıdığı renkli isimlerdne biri olan ve CHP’ye yeni katılan Mustafa Erbaş  tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada; Uzun yıllar MHP’de siyaset yaptığını ifade ederek, “35 yıl MHP’ de siyaset yaptım. 20 yıl muhtarlar derneği Başkanlığı yaptım. Türkiye’de üçüncü şube olarak Muhtarlar Federasyonunun şubesini kurduk. Bu güne kadar görev yaptığım her yerde başarılı olmaya çalıştım. Ülkem adına, Türklük adına, Türk Milliyetçiliği adına verimli çalışmalar yapacağıma inandığım CHP’yi tercih ettim.” dedi.

CHP ye katılan Mustafa Erbaş’a İl Başkanı Saltuk Deniz tarafından rozet takıldı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi