Rize'de yatırımların dağılımında 1. sırada ...

Rize 16.07.2019 - 19:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1733+ kez okundu.
 

Rize'de yatırımların dağılımında 1. sırada ...

2019 Yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı  Rize İli 2019 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Kemal Çeber, başkanlığında yapıldı.  Üçer aylık dönemler halinde gerçekleştirilen, kamu kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesini, çalışmalarının koordine edilmesini ve il düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen 2019 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Rize Valisi Kemal Çeber Başkanlığında yapıldı.  Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen ve sekretaryası İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğünce yürütülen toplantıya, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Vali Yardımcısı Abdullah Şen, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ve diğer yetkililer katıldı.  Vali Çeber, toplantının açılışında yaptığı açıklamada; “Bugünkü toplantımızın ana gündem maddesi, 2019 yılı 2. döneminde ilimizde gerçekleştirilen yatırımların dönem sonu itibariyle görüşmek, koordinasyonu gerektiren hususları tespit etmek ve bu yatırımların yerel ve bölgesel kalkınma bakımında değerlendirilmesini yapmak olacaktır” dedi.   Vali Çeber, ayrıca Rize genelinde 2019 yılı 2. döneminde; ulaşım sektöründe 40, eğitim sektöründe 53, kültür-turizm sektöründe 26, tarım sektöründe 48, enerji sektöründü 22, imalat-gıda sektöründe 4, konut sektöründe 4, madencilik sektöründe 1, sağlık sektöründe 12 ve diğer kamu hizmetleri sektöründe 124 olmak üzere toplam 334 proje yürütüldüğünü belirtti ve toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.    

2019 Yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 


Rize İli 2019 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Kemal Çeber, başkanlığında yapıldı. 


Üçer aylık dönemler halinde gerçekleştirilen, kamu kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesini, çalışmalarının koordine edilmesini ve il düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen 2019 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Rize Valisi Kemal Çeber Başkanlığında yapıldı. 


Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen ve sekretaryası İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğünce yürütülen toplantıya, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Vali Yardımcısı Abdullah Şen, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ve diğer yetkililer katıldı. 


Vali Çeber, toplantının açılışında yaptığı açıklamada; “Bugünkü toplantımızın ana gündem maddesi, 2019 yılı 2. döneminde ilimizde gerçekleştirilen yatırımların dönem sonu itibariyle görüşmek, koordinasyonu gerektiren hususları tespit etmek ve bu yatırımların yerel ve bölgesel kalkınma bakımında değerlendirilmesini yapmak olacaktır” dedi.  


Vali Çeber, ayrıca Rize genelinde 2019 yılı 2. döneminde; ulaşım sektöründe 40, eğitim sektöründe 53, kültür-turizm sektöründe 26, tarım sektöründe 48, enerji sektöründü 22, imalat-gıda sektöründe 4, konut sektöründe 4, madencilik sektöründe 1, sağlık sektöründe 12 ve diğer kamu hizmetleri sektöründe 124 olmak üzere toplam 334 proje yürütüldüğünü belirtti ve toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi