Rize'de Yaya geçitlerinde Polis Nöbette.

Rize 01.10.2019 - 17:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1462+ kez okundu.
 

Rize'de Yaya geçitlerinde Polis Nöbette.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünce 2019-Yaya öncelikli Trafik Yılı Kapsamında yaya güvenliğini sağlamak üzere “Devletin tüm unsurlarıyla konunun takipçisi ve nöbette olduğunu göstermek” amacıyla “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” sloganıyla 02 Ekim 2019 Çarşamba günü 13.00-15.00 saatleri arasında tüm il/ilçelerimizde etkinlik gerçekleştirilecektir.  Bu kapsamda; Adnan Menderes Bulvarı Belediye Başkanlığı önünde, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Şeyh Cami önünde, Adnan Menderes Bulvarı Sahil Pastanesi önünde “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” etkinliği gerçekleştirilecektir.  

Rize İl Emniyet Müdürlüğünce 2019-Yaya öncelikli Trafik Yılı Kapsamında yaya güvenliğini sağlamak üzere “Devletin tüm unsurlarıyla konunun takipçisi ve nöbette olduğunu göstermek” amacıyla “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” sloganıyla 02 Ekim 2019 Çarşamba günü 13.00-15.00 saatleri arasında tüm il/ilçelerimizde etkinlik gerçekleştirilecektir. 


Bu kapsamda; Adnan Menderes Bulvarı Belediye Başkanlığı önünde, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Şeyh Cami önünde, Adnan Menderes Bulvarı Sahil Pastanesi önünde “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” etkinliği gerçekleştirilecektir.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi