RİZE'DE YAYLALARA ÇÖP KONTEYNERİ DAĞITTILAR.

24.06.2020 - 17:52, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2961+ kez okundu.
 

RİZE'DE YAYLALARA ÇÖP KONTEYNERİ DAĞITTILAR.

Rize İkizdere Belediyesi mücavir sınırları alanındaki yerlere Çöp Konteynırları dağıtmaya devam ediyor. Kardeş Belediye oldukları Bağcılar Belediyesinden temin edilen Çöp Konteynırları Çağrankaya Yaylasında gösterilen yerlerde konulmaya başlandı.     Yaylalarımız temiz projesi kapsamında temizliğe önem verdiklerini söyleyen MHP’li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’İkinci aşamaya geçtik. Kardeş belediyemiz Bağcılar Belediyesinden temin ettiğimiz çöp konteynırlarını bölgemizin en büyük üç yaylasını barındıran Çağrankaya yaylalarını çöpten arındırmak için ‘yaylalarım temiz’ projemiz kapsamında çöp konteynırlarımızı yaylalarımıza dağıttık. Üçüncü aşama konteynırlarımızı noktalara yerleştirmek ve oluşturacağımız vahşi depolama alanlarımızı belirleyip inşasına başlamak. Dördüncü ve son aşamamız çöplerimizi toplayıp yerinde bertaraf etmek. Buradan bir kez daha köylülerime yayla sahiplerine, yaylalarımızı kullanan vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum “Çevremizi temizleyerek temiz tutamayız, kirletmeyerek temiz tutabiliriz, Bu bilinç oluşmalı, artık yaşadığımız çevremizi temiz tutmalıyız, biraz empati, biraz vicdan az biraz da gayret ile daha yaşanabilir bir çevreye kavuşuruz. Çöp Konteynırları için kardeş Belediyemiz İstanbul-Bağcılar Belediyesi’ne tekrar teşekkür ediyorum’ dedi.  

Rize İkizdere Belediyesi mücavir sınırları alanındaki yerlere Çöp Konteynırları dağıtmaya devam ediyor. Kardeş Belediye oldukları Bağcılar Belediyesinden temin edilen Çöp Konteynırları Çağrankaya Yaylasında gösterilen yerlerde konulmaya başlandı.

   
Yaylalarımız temiz projesi kapsamında temizliğe önem verdiklerini söyleyen MHP’li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’İkinci aşamaya geçtik. Kardeş belediyemiz Bağcılar Belediyesinden temin ettiğimiz çöp konteynırlarını bölgemizin en büyük üç yaylasını barındıran Çağrankaya yaylalarını çöpten arındırmak için ‘yaylalarım temiz’ projemiz kapsamında çöp konteynırlarımızı yaylalarımıza dağıttık. Üçüncü aşama konteynırlarımızı noktalara yerleştirmek ve oluşturacağımız vahşi depolama alanlarımızı belirleyip inşasına başlamak. Dördüncü ve son aşamamız çöplerimizi toplayıp yerinde bertaraf etmek. Buradan bir kez daha köylülerime yayla sahiplerine, yaylalarımızı kullanan vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum “Çevremizi temizleyerek temiz tutamayız, kirletmeyerek temiz tutabiliriz, Bu bilinç oluşmalı, artık yaşadığımız çevremizi temiz tutmalıyız, biraz empati, biraz vicdan az biraz da gayret ile daha yaşanabilir bir çevreye kavuşuruz. Çöp Konteynırları için kardeş Belediyemiz İstanbul-Bağcılar Belediyesi’ne tekrar teşekkür ediyorum’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi