Rize'de yeni bir duble yol projesi başlıyor

Rize 29.05.2019 - 12:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3155+ kez okundu.
 

Rize'de yeni bir duble yol projesi başlıyor

RİZE'nin Salarha Vadisi’nde duble yol çalışmaları kısa sürede başlayacak. Projenin detayları ile ilgili bilgi veren Rize Salarha Vadisi Yeni Şehir Kalkındırma ve Dayanışma Derneği (SALVADER) Başkanı Ali Toptan, "Gelinen noktada vadinin bütün projesi yapılacak olup ilk etapta tünel çıkışı ile Salarha Duble yol arasının yapılması, sonrasında projelendirme bittikten sonra duble yol vadi boyunca devam etmesi planlanmaktadır” dedi.   'VADİNİN BÜTÜN PROJESİ YAPILACAK'   Projenin vadiye hayırlı olmasını dileyen SALVADER Başkanı Ali Toptan, "SALVADER olarak vadimizle ilgili önemli projelerimizden olan ‘Duble Yol’ ile ilgili proje çalışmaları başlıyor. Mühendisler Platformumuz tarafından yapılan çalışmalarımızı Rize Milletvekilimiz Sayın Muhammed Avcı'yla ara ara toplantı yaparak paylaştıktan sonra Karayolları Trabzon 10. Bölge Müdürü Sayın Selahattin Bayramçavuş'a sunmuştuk. Sonrasında Salarha Tünelindeki çalışmaları incelemek üzere bölgemize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Mehmet Cahit Turhan'a da Vadimizle ilgili çalışmalarımızdan ve Vadimizin durumundan bahsetmiştik. Gelinen noktada Vadinin bütün projesi yapılacak olup ilk etapta tünel çıkışı ile Salarha Duble yol arasının yapılması, sonrasında projelendirme bittikten sonra duble yol vadi boyunca devam etmesi planlanmaktadır” diye konuştu. 

RİZE'nin Salarha Vadisi’nde duble yol çalışmaları kısa sürede başlayacak. Projenin detayları ile ilgili bilgi veren Rize Salarha Vadisi Yeni Şehir Kalkındırma ve Dayanışma Derneği (SALVADER) Başkanı Ali Toptan, "Gelinen noktada vadinin bütün projesi yapılacak olup ilk etapta tünel çıkışı ile Salarha Duble yol arasının yapılması, sonrasında projelendirme bittikten sonra duble yol vadi boyunca devam etmesi planlanmaktadır” dedi.

 

'VADİNİN BÜTÜN PROJESİ YAPILACAK'

 

Projenin vadiye hayırlı olmasını dileyen SALVADER Başkanı Ali Toptan, "SALVADER olarak vadimizle ilgili önemli projelerimizden olan ‘Duble Yol’ ile ilgili proje çalışmaları başlıyor. Mühendisler Platformumuz tarafından yapılan çalışmalarımızı Rize Milletvekilimiz Sayın Muhammed Avcı'yla ara ara toplantı yaparak paylaştıktan sonra Karayolları Trabzon 10. Bölge Müdürü Sayın Selahattin Bayramçavuş'a sunmuştuk. Sonrasında Salarha Tünelindeki çalışmaları incelemek üzere bölgemize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Mehmet Cahit Turhan'a da Vadimizle ilgili çalışmalarımızdan ve Vadimizin durumundan bahsetmiştik. Gelinen noktada Vadinin bütün projesi yapılacak olup ilk etapta tünel çıkışı ile Salarha Duble yol arasının yapılması, sonrasında projelendirme bittikten sonra duble yol vadi boyunca devam etmesi planlanmaktadır” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi