RİZE'DE YENİ İL MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI DUALARLA HİZMETE AÇILDI

Rize 22.06.2020 - 12:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2294+ kez okundu.
 

RİZE'DE YENİ İL MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI DUALARLA HİZMETE AÇILDI

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YENİ BİNASI HİZMETE AÇILDI.. Rize  İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in katılımıyla hizmete açıldı. Açılış törenine Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Milletvekili Muhammed Avcı,  Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü,  İl Jandarma  Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman,  İl Müftüsü Naci Çakmakçı,  il protokolü, STK temsilcileri ve davetliler katıldı. Davetli ve Misafirlerin karşılanması ile açılış töreni  Kurban kesimi ile  yapıldı. Daha sonra İl Müftüsü Naci Çakmakçı’nın duaları ve Emniyet Müdürlüğü gezilerek sona erdirildi.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YENİ BİNASI HİZMETE AÇILDI..


Rize  İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in katılımıyla hizmete açıldı.


Açılış törenine Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Milletvekili Muhammed Avcı,  Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü,  İl Jandarma  Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman,  İl Müftüsü Naci Çakmakçı,  il protokolü, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.


Davetli ve Misafirlerin karşılanması ile açılış töreni  Kurban kesimi ile  yapıldı. Daha sonra İl Müftüsü Naci Çakmakçı’nın duaları ve Emniyet Müdürlüğü gezilerek sona erdirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi