Rize'de yeni seçilen Belediye Başkanı Evlendi.

Rize 12.04.2019 - 09:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1641+ kez okundu.
 

Rize'de yeni seçilen Belediye Başkanı Evlendi.

Rize İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz seçim sonrası dünya evine girdi.     31 Mart’ta yapılan yerel seçimde MHP’den İkizdere Belediye Başkanı seçilen Hakan Karagöze Kayseri’de Elif Karagöz ile Nikâh kıyarak dünya evine girdi. Nikâh törenine katılarak çiftlerin nikahını Kayseri - Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa  Palancıoğlu kıydı. Nikâh sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’yerel seçim sonrasında ikinci mutlu günümü yaşadım. Bu mutlu günümde Rize’den gelerek yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra mutlu aile olarak ilçeme hizmet için var gücümle çalışmaya başlayacağız, arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ’dedi.  Kayseri –Melikgazi’de yapılan nikâh törenine MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Çolak, Rize MHP İl Başkanı İhsan Alkan, Kayseri Melikgazi MHP İlçe Başkan Yardımcısı Alperen Alkan Sözüer, MHP İkizdere İlçe Başkanı Abdul Rezzak Uzun ve İkizdere MHP İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye Meclisinin MHP li üyeleri ile vatandaşlar katıldı. 

Rize İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz seçim sonrası dünya evine girdi.  
 

31 Mart’ta yapılan yerel seçimde MHP’den İkizdere Belediye Başkanı seçilen Hakan Karagöze Kayseri’de Elif Karagöz ile Nikâh kıyarak dünya evine girdi. Nikâh törenine katılarak çiftlerin nikahını Kayseri - Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa  Palancıoğlu kıydı. Nikâh sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’yerel seçim sonrasında ikinci mutlu günümü yaşadım. Bu mutlu günümde Rize’den gelerek yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra mutlu aile olarak ilçeme hizmet için var gücümle çalışmaya başlayacağız, arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ’dedi. 


Kayseri –Melikgazi’de yapılan nikâh törenine MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Çolak, Rize MHP İl Başkanı İhsan Alkan, Kayseri Melikgazi MHP İlçe Başkan Yardımcısı Alperen Alkan Sözüer, MHP İkizdere İlçe Başkanı Abdul Rezzak Uzun ve İkizdere MHP İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye Meclisinin MHP li üyeleri ile vatandaşlar katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi