RİZE'DE YERLİ MALI HAFTASINDA YERLİ ÜRÜNLER

Rize 20.12.2019 - 21:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2984+ kez okundu.
 

RİZE'DE YERLİ MALI HAFTASINDA YERLİ ÜRÜNLER

12-18 Aralıkta kutlanan Yerli malı haftası kapsamında Atatürk İlkokulunda Yerli Mallardan teşekkül ettirilen bir sergi açıldı.     Rize İkizdere Atatürk İlkokulunda yapılan Yerli Malı Haftası etkinliğine Kaymakam Cafer Kaymakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Gündüz, Öğretmenler ve bazı veliler katıldı. Yerli Malı Haftasında öğrenciler tarafından hazırlanan sergide yerli ürünler dikkat çekti. Yerli ürünlerin sergilenmesinin çok önemli olduğunu söyleyen Kaymakam Cafer Kaymakçı ’burada küçük öğrencilerimizin büyük çalışmasını görmekten memnun oldum. Yerli Malı kullanmada ve üretmede bilinçli olmalıyız. Yerli Malı üretirken işgücü katkısı da olacak, cebimizden fazla bir parada çıkmaz. Bu çalışmada emeği geçen tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum. Yerli ve milli ürünlerimize sahip çıkmalı ve onları kullanarak ekonomimize katkıda bulunmalıyız. Bu bizim vatandaşlık görevimizdir’dedi.

12-18 Aralıkta kutlanan Yerli malı haftası kapsamında Atatürk İlkokulunda Yerli Mallardan teşekkül ettirilen bir sergi açıldı.

   
Rize İkizdere Atatürk İlkokulunda yapılan Yerli Malı Haftası etkinliğine Kaymakam Cafer Kaymakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Gündüz, Öğretmenler ve bazı veliler katıldı. Yerli Malı Haftasında öğrenciler tarafından hazırlanan sergide yerli ürünler dikkat çekti. Yerli ürünlerin sergilenmesinin çok önemli olduğunu söyleyen Kaymakam Cafer Kaymakçı ’burada küçük öğrencilerimizin büyük çalışmasını görmekten memnun oldum. Yerli Malı kullanmada ve üretmede bilinçli olmalıyız. Yerli Malı üretirken işgücü katkısı da olacak, cebimizden fazla bir parada çıkmaz. Bu çalışmada emeği geçen tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum. Yerli ve milli ürünlerimize sahip çıkmalı ve onları kullanarak ekonomimize katkıda bulunmalıyız. Bu bizim vatandaşlık görevimizdir’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi