RİZE'DE YOĞUN KORONAVRÜS KONTROLU

Sağlık 06.08.2020 - 21:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2729+ kez okundu.
 

RİZE'DE YOĞUN KORONAVRÜS KONTROLU

Son günlerde artış gösterdiği gerekçesiyle alınan tedbirler uygulanmaya ve kontrol edilmeye başladı. İçişleri Bakanlığının talimatları gereği Covid-19 kapsamında gönderilen ek genelgeyle ilgili olarak İkizdere Kaymakamlığı tarafından Belediye Başkanı başta olmak üzere bütün kamu kurum temsilcilerinin katıldığı işyerlerini ziyaret çalışması yapıldı.      Kaymakam Cafer Kaymakçı başkanlığında İlçe genelinde maske ve sosyal mesafe denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde iş yerleri ziyaret edilerek kurallara uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Yapılan denetimlerde bazı vatandaş ve esnafın maske takmadığını fark eden Kaymakam maske konusunda uyarılarda bulundu. Kaymakam Çakmakçı yaptığı konuşmada’ işyerinize maskesiz müşteri almayın. Temiz olalım. Herkesin sosyal mesafe ve temizliğe uymasını ve maskelerini takmasını özellikle istiyorum. Salgını hep birlikte tedbirlerimizi alarak atlatabiliriz. Kontroller daha sık yapılacak, temizliğe çok dikkat edelim. Kapalı ve kalabalık yerlerden uzak duralım. Bu konudaki duyarlılığı daha fazla hissettirmek için çalışmalar artarak devam edecektir’dedi.      İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı başkanlığında yapılan denetime Belediye Başkanı Hakan Karagöz , Jandarma Komutanı J.Bçvş.Burhan Işık, Emniyet Amiri Osman Emirzeoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Pelin Ekşi, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bektaşoğlu da eşlik etti.

Son günlerde artış gösterdiği gerekçesiyle alınan tedbirler uygulanmaya ve kontrol edilmeye başladı. İçişleri Bakanlığının talimatları gereği Covid-19 kapsamında gönderilen ek genelgeyle ilgili olarak İkizdere Kaymakamlığı tarafından Belediye Başkanı başta olmak üzere bütün kamu kurum temsilcilerinin katıldığı işyerlerini ziyaret çalışması yapıldı.

    
Kaymakam Cafer Kaymakçı başkanlığında İlçe genelinde maske ve sosyal mesafe denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde iş yerleri ziyaret edilerek kurallara uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Yapılan denetimlerde bazı vatandaş ve esnafın maske takmadığını fark eden Kaymakam maske konusunda uyarılarda bulundu. Kaymakam Çakmakçı yaptığı konuşmada’ işyerinize maskesiz müşteri almayın. Temiz olalım. Herkesin sosyal mesafe ve temizliğe uymasını ve maskelerini takmasını özellikle istiyorum. Salgını hep birlikte tedbirlerimizi alarak atlatabiliriz. Kontroller daha sık yapılacak, temizliğe çok dikkat edelim. Kapalı ve kalabalık yerlerden uzak duralım. Bu konudaki duyarlılığı daha fazla hissettirmek için çalışmalar artarak devam edecektir’dedi.

    
İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı başkanlığında yapılan denetime Belediye Başkanı Hakan Karagöz , Jandarma Komutanı J.Bçvş.Burhan Işık, Emniyet Amiri Osman Emirzeoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Pelin Ekşi, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bektaşoğlu da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi