Rize'deki Bayramlaşma Töreninden renkli görüntüler

Rize 12.08.2019 - 20:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2747+ kez okundu.
 

Rize'deki Bayramlaşma Töreninden renkli görüntüler

GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA RİZE MEYDANINDA YAPILDI…    Rize, Kurban Bayramı Geleneksel Bayramlaşma merasimi, Rize Valiliği ve Rize Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi.    15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma programına, Rize Valisi Kemal Çeber, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Rize Milletvekili Dr. Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize Baro Başkanı Ümit Peçe, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Dedebağı, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Rize Eski Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Abdulkadir Kart, Çaykur Rizespor Kulubü Başkanı Hasan Kartal, STK Başkanları ile diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı.    Vatandaşlarla bayramlaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, çocuklara harçlık verdi. Yazıcı, daha sonra vatandaşlara Vali Çeber, Milletvekili Osman Aşkın Bak, Belediye Başkanı Metin ile pilav ve kavurma ikram etti.    15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma programının ardından Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve il Protokolu sırasıyla İtfaiye Müdürlüğü , Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ziyaret ederek görev başında olan personelle bayramlaştı. 

GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA RİZE MEYDANINDA YAPILDI… 

 

Rize, Kurban Bayramı Geleneksel Bayramlaşma merasimi, Rize Valiliği ve Rize Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. 

 

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma programına, Rize Valisi Kemal Çeber, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Rize Milletvekili Dr. Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize Baro Başkanı Ümit Peçe, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Dedebağı, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Rize Eski Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Abdulkadir Kart, Çaykur Rizespor Kulubü Başkanı Hasan Kartal, STK Başkanları ile diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı. 

 

Vatandaşlarla bayramlaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, çocuklara harçlık verdi. Yazıcı, daha sonra vatandaşlara Vali Çeber, Milletvekili Osman Aşkın Bak, Belediye Başkanı Metin ile pilav ve kavurma ikram etti. 

 

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma programının ardından Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve il Protokolu sırasıyla İtfaiye Müdürlüğü , Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ziyaret ederek görev başında olan personelle bayramlaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi