Rize'deki bu kamulaştırmalar ancak savaş anında yapılabilir

Siyaset 01.02.2020 - 16:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1929+ kez okundu.
 

Rize'deki bu kamulaştırmalar ancak savaş anında yapılabilir

CHP.Rize il Başkanı Saltuk DENIZ bugün ilimizdeki  yerel gazete ve sitelerdeki köşe ve düşünce kalemlerine sabah kahvaltısı verdi.          Kahvaltı sonrasında soru cevap şeklinde geçen nezih sohbet'te,ilimiz deki kentsel dönüşüm, kamulastirmalardaki beklentiler ,İlimiz genelindeki sağlık alanındaki sikintilar ,önümüzdeki yıllarda ilimiz nasıl şekillenecek gibi  Karşılıklı soru cevap şeklindeki sorulara, Başkan Saltuk ,sağlık alanındaki  sistemin baştan sorgulanması gerektiğini, köylerdeki sağlık evlerini, il, ilçe sağlık ocaklarının aktivitesini daha verimli hale getirilmesi gerekir görüşünde olduğunu, kentsel dönüşüm ve kamulartirmadaki halkın sıkıntılarından bahsederken, halkımızın  kendi hakini kendisi arama yoluna gitmesi gereğini ,bizlerin mağdur halkımızın sesi olacaklarını her zaman yanlarında olacağımızı  bilmelerini isterim dedi.         Başkan DENİZ ilimizin, önümüzdeki yıllarda nasıl şekilleneceginin bilinmediğini,bizlerede bilgi verilmediğini ,bunca dönüşümün düşünüldüğü ilde işin sahibi hangi kurum olduğunun bilmediginin de altını çizdi.            DENİZ, Cumhurbaşkanımızın ilinde cebir kamulaştırma yapılmaması gerektiğini yapılan bu kamulastirmalarin  ancak savaş anında yapilabilirligini belirtti.            BAŞKAN, Dunyayi kasıp kavuran virüs için sarp sinir kapisinda önlem alındığı hakkında bir bilgi duymadığını,   virüsun Rusya'da göründüğünü yetkililerin bu konuda girişimlerde bulunması gereğini vurguladı.                 DENİZ ilimizi ilgilendiren projeler beklentiler sikintilar ile ilgili toplantılara bizlerin de çağrılmasını  beklediklerini belirtti. Yıllardır yazılı ve görsel basinda hizmetleri olan gazeteci siyasetçi  eski CHP İlçe Başkanı Gencağa KARAFAZLI yaptığı konuşmada yapıcı akışkan bir konuşma yapacak CHP il teşkilatının aksayan yönlerini nasıl bir muhalefet anlayışı içinde olması gereğini belirterek özellikle aile içi her türlü şiddet de mahruz kalan bayanlarmızın  parti kadın teşkilatlarının sahip çıkması gereğini vurguladı.                Sohbetli kahvaltinin sonunda Başkan Saltuk, gelenlere tesekkür ederek gelecek  aylarda bu gibi toplantıları daha da sıklastıracagını belirtti.             

CHP.Rize il Başkanı Saltuk DENIZ bugün ilimizdeki  yerel gazete ve sitelerdeki köşe ve düşünce kalemlerine sabah kahvaltısı verdi. 
       
Kahvaltı sonrasında soru cevap şeklinde geçen nezih sohbet'te,ilimiz deki kentsel dönüşüm, kamulastirmalardaki beklentiler ,İlimiz genelindeki sağlık alanındaki sikintilar ,önümüzdeki yıllarda ilimiz nasıl şekillenecek gibi  Karşılıklı soru cevap şeklindeki sorulara, Başkan Saltuk ,sağlık alanındaki  sistemin baştan sorgulanması gerektiğini, köylerdeki sağlık evlerini, il, ilçe sağlık ocaklarının aktivitesini daha verimli hale getirilmesi gerekir görüşünde olduğunu, kentsel dönüşüm ve kamulartirmadaki halkın sıkıntılarından bahsederken, halkımızın  kendi hakini kendisi arama yoluna gitmesi gereğini ,bizlerin mağdur halkımızın sesi olacaklarını her zaman yanlarında olacağımızı  bilmelerini isterim dedi.
       

Başkan DENİZ ilimizin, önümüzdeki yıllarda nasıl şekilleneceginin bilinmediğini,bizlerede bilgi verilmediğini ,bunca dönüşümün düşünüldüğü ilde işin sahibi hangi kurum olduğunun bilmediginin de altını çizdi. 
         
DENİZ, Cumhurbaşkanımızın ilinde cebir kamulaştırma yapılmaması gerektiğini yapılan bu kamulastirmalarin  ancak savaş anında yapilabilirligini belirtti. 
         

BAŞKAN, Dunyayi kasıp kavuran virüs için sarp sinir kapisinda önlem alındığı hakkında bir bilgi duymadığını,   virüsun Rusya'da göründüğünü yetkililerin bu konuda girişimlerde bulunması gereğini vurguladı.  
             

DENİZ ilimizi ilgilendiren projeler beklentiler sikintilar ile ilgili toplantılara bizlerin de çağrılmasını  beklediklerini belirtti. Yıllardır yazılı ve görsel basinda hizmetleri olan gazeteci siyasetçi  eski CHP İlçe Başkanı Gencağa KARAFAZLI yaptığı konuşmada yapıcı akışkan bir konuşma yapacak CHP il teşkilatının aksayan yönlerini nasıl bir muhalefet anlayışı içinde olması gereğini belirterek özellikle aile içi her türlü şiddet de mahruz kalan bayanlarmızın  parti kadın teşkilatlarının sahip çıkması gereğini vurguladı. 
             

Sohbetli kahvaltinin sonunda Başkan Saltuk, gelenlere tesekkür ederek gelecek  aylarda bu gibi toplantıları daha da sıklastıracagını belirtti.
            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi