Rize'deki konser İleri Bir tarihe ertelendi.

Kültür 22.04.2019 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1786+ kez okundu.
 

Rize'deki konser İleri Bir tarihe ertelendi.

Turizm haftası haftası etkinlikleri kapsamında Rize Valiliği il Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Müziği Korosunun Ebruli yaşam ve sanat derneğinin organizasyonu ile 22 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 20.00 de Rize ismail Kahraman Kültür merkezi büyük salonda düzenleyeceği Türk halk müziği konseri son dakikada Bakanlıkça iptal edildi. Külüt ve Turizm Bakanlığınca Önceki gün 4 askerimizin şehit edilmesinin ardından konser ve müzik  türü etkimnlikler bir hafta süre ile ertelendiğinden tüm hazırlıkları yapılan Rize'deki 29 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 20.00'da Rize İsmail Kahraman kültür Merkezinde  gerçekleştirilecektir.

Turizm haftası haftası etkinlikleri kapsamında Rize Valiliği il Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Müziği Korosunun Ebruli yaşam ve sanat derneğinin organizasyonu ile 22 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 20.00 de Rize ismail Kahraman Kültür merkezi büyük salonda düzenleyeceği Türk halk müziği konseri son dakikada Bakanlıkça iptal edildi.


Külüt ve Turizm Bakanlığınca Önceki gün 4 askerimizin şehit edilmesinin ardından konser ve müzik  türü etkimnlikler bir hafta süre ile ertelendiğinden tüm hazırlıkları yapılan Rize'deki 29 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 20.00'da Rize İsmail Kahraman kültür Merkezinde  gerçekleştirilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi