Rize'deki Suriyeli Aileleri Ziyaret Ettiler

Rize 05.05.2019 - 13:54, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2104+ kez okundu.
 

Rize'deki Suriyeli Aileleri Ziyaret Ettiler

RİZE İl GÖÇ İDARESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN SURİYELİ SIĞINMACI AİLELERE ZİYARET    Rize Valiliği Rize İl Göç İdaresi Müdürlüğü personeli Rize’de yaşayan özel ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelerin evlerine ziyarette bulundu. İl Müdürlüğü personeli, Ülkelerinden ayrılmak zorunda kalmış savaş mağduru kanser hastası aile bireyi olan ve down sendromlu çocukları bulunan ailelere misafir olarak ihtiyaçları yerinde tespit etti.    İl Göç İdaresi Müdür Vekili Mürüvvet Serap AYDIN, geçmişten bugüne birçok milletten insana ev sahipliği yapmış bu kadim topraklar bugün de ülkesinden ayrılmak zorunda kalan mazlumlara yardım elini uzatmaya devam etmektedir. Bizler komşusu açken tok yatan bir millet hiçbir zaman olmadık. On bir ayın sultanı Ramazan ayında da gönül coğrafyasının sınırları olmayan insanlarımızın mazlum aileleri unutmaması, imkanları ölçüsünde onlar için sofralarında bir tas çorbaya yer açması  bu güzel ayın maneviyatına uygun olacaktır.” ifadelerini kullandı.   Ziyaret esnasında ailelerle sohbet eden İl Müdürlüğü personelleri çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.  

RİZE İl GÖÇ İDARESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN SURİYELİ SIĞINMACI AİLELERE ZİYARET 

 

Rize Valiliği Rize İl Göç İdaresi Müdürlüğü personeli Rize’de yaşayan özel ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelerin evlerine ziyarette bulundu. İl Müdürlüğü personeli, Ülkelerinden ayrılmak zorunda kalmış savaş mağduru kanser hastası aile bireyi olan ve down sendromlu çocukları bulunan ailelere misafir olarak ihtiyaçları yerinde tespit etti.   


İl Göç İdaresi Müdür Vekili Mürüvvet Serap AYDIN, geçmişten bugüne birçok milletten insana ev sahipliği
yapmış bu kadim topraklar bugün de ülkesinden ayrılmak zorunda kalan mazlumlara yardım elini uzatmaya devam etmektedir. Bizler komşusu açken tok yatan bir millet hiçbir zaman olmadık. On bir ayın sultanı Ramazan ayında da gönül coğrafyasının sınırları olmayan insanlarımızın mazlum aileleri unutmaması, imkanları ölçüsünde onlar için sofralarında bir tas çorbaya yer açması  bu güzel ayın maneviyatına uygun olacaktır.” ifadelerini kullandı.  


Ziyaret esnasında ailelerle sohbet eden İl Müdürlüğü personelleri çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi