RİZE'DEKİ TÜKİYENİN EN UZUN ÜST GEÇİDİ YENİLENİYOR

Rize 07.08.2020 - 09:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3459+ kez okundu.
 

RİZE'DEKİ TÜKİYENİN EN UZUN ÜST GEÇİDİ YENİLENİYOR

Rize Belediyesi ÜST GEÇİTLERİ Yeniliyor. Rize  Atatürk Caddesinin Sahile bağlantısını sağlayan  Türkiye'nin sayılı yaya üst geçitlerinden biri olan labirent üst geçitte yenileme çalışmları devam ediyor. Yayaların sahile ulaşımını sağlayan ,Türkiye'nin en uzun üst geçidinde, yayaların güvenli bir şekilde  yürümesine engel teskil eden ( DEK) tahtalarının  yer yer deforme olması sebebiyle ,Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN'in talimatı ile üst geçitteki tahtaların (DEK) değiştirme çalışmalarına başlandı. Bazı kesimleri ulaşıma açık olan üst geçit en kısa zamanda tamamlanarak  Rizelilerin hizmetine sunulacak. Özellikle sandalet giyen vatandaşların yapılan çalışmalardan memnuniyet duydukları ve üst geçidin yenilenmesinden dolayı  Rize belediyesine teşekkür ettikleri öğrenildi.

Rize Belediyesi ÜST GEÇİTLERİ Yeniliyor.


Rize  Atatürk Caddesinin Sahile bağlantısını sağlayan  Türkiye'nin sayılı yaya üst geçitlerinden biri olan labirent üst geçitte yenileme çalışmları devam ediyor.


Yayaların sahile ulaşımını sağlayan ,Türkiye'nin en uzun üst geçidinde, yayaların güvenli bir şekilde  yürümesine engel teskil eden ( DEK) tahtalarının  yer yer deforme olması sebebiyle ,Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN'in talimatı ile üst geçitteki tahtaların (DEK) değiştirme çalışmalarına başlandı.


Bazı kesimleri ulaşıma açık olan üst geçit en kısa zamanda tamamlanarak  Rizelilerin hizmetine sunulacak.


Özellikle sandalet giyen vatandaşların yapılan çalışmalardan memnuniyet duydukları ve üst geçidin yenilenmesinden dolayı  Rize belediyesine teşekkür ettikleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi