Rize'den gideli kaç gün oldu.Bakın kimi çalıştırmak istiyor

Spor 03.03.2020 - 18:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2214+ kez okundu.
 

Rize'den gideli kaç gün oldu.Bakın kimi çalıştırmak istiyor

Süper Lig'de son 5 haftada sadece 2 puan toplayabilen Fenerbahçe'de, fatura teknik direktör Ersun Yanal'a kesilmiş ve 56 yaşındaki çalıştırıcıyla yollar ayrılmıştı. Sarı-lacivertli takımda yeni teknik direktör belirsizliği sürerken, İsmail Kartal'la ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Fenerbahçe için bir çok isim gündeme gelmişti. Sarı-lacivertli yönetimin ilk hedefinin sezon sonuna kadar takımı yakından tanıyan bir isimle yola devam etmek istediği bildirildi. Trabzonspor yenilgisinin ardından Çaykur Rizespor'daki görevinden istifa eden İsmail Kartal'dan beklenmedik bir hamle geldi. TRT Spor'un haberine göre; İsmail Kartal sezon sonuna kadar sarı-lacivertli takımı çalıştırmaya hazır olduğunu yönetime iletti. DEĞERLENDİRME AŞAMASINDA Değerlendirme aşamasında olan Başkan Ali Koç ve yönetimi, konuyla ilgili henüz kararını vermedi. Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu'nun da içinde bulunacağı bir ekip fikrini de alternatifleri arasında tutuyor. .

Süper Lig'de son 5 haftada sadece 2 puan toplayabilen Fenerbahçe'de, fatura teknik direktör Ersun Yanal'a kesilmiş ve 56 yaşındaki çalıştırıcıyla yollar ayrılmıştı. Sarı-lacivertli takımda yeni teknik direktör belirsizliği sürerken, İsmail Kartal'la ilgili flaş bir gelişme yaşandı.


Yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Fenerbahçe için bir çok isim gündeme gelmişti. Sarı-lacivertli yönetimin ilk hedefinin sezon sonuna kadar takımı yakından tanıyan bir isimle yola devam etmek istediği bildirildi.


Trabzonspor yenilgisinin ardından Çaykur Rizespor'daki görevinden istifa eden İsmail Kartal'dan beklenmedik bir hamle geldi.


TRT Spor'un haberine göre; İsmail Kartal sezon sonuna kadar sarı-lacivertli takımı çalıştırmaya hazır olduğunu yönetime iletti.


DEĞERLENDİRME AŞAMASINDA


Değerlendirme aşamasında olan Başkan Ali Koç ve yönetimi, konuyla ilgili henüz kararını vermedi.


Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu'nun da içinde bulunacağı bir ekip fikrini de alternatifleri arasında tutuyor.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi