RİZE’DEN MARDİN’E BİR ÇOCUK SEN SEVİNDİR’ KAMPANYASI

Rize 29.12.2019 - 11:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2971+ kez okundu.
 

RİZE’DEN MARDİN’E BİR ÇOCUK SEN SEVİNDİR’ KAMPANYASI

Rize Belediyesi ve AKES-Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardımlaşma Derneği tarafından Mardin’de 5 okul 6 köy çocuğuna kitap, kırtasiye ve giyecek yardım kampanyası başlatıldı.        Rize’nin İyidere, Derepazarı, Kalkandere, İkizdere İlçeleri ile Kendirli Beldesinden Muhtarlar Rize Belediyesinin öncülüğünde Mardin’de muhtaç çocuklara yardım kampanyası başlattı. Mardin’e yapılacak olan ‘Bir Çocukta Sen Sevindir’ kampanyasına Muhtarların desteğiyle devam ettiklerini söyleyen AKES Derneği Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu’Muhtarlarımızın desteği devam ediyor. Mardin’de 5 okul ve 6 köyde muhtaç çocuklara kitap, defter, kalem, kırtasiye ve giyecek yardım kampanyası başlattık. Yardımları Yurtiçi Kargo ile muhtaç ailelere ulaştıracağız. AKESDER` den ``Bir çocukta sen giydir Rize’den Mardin’e Kardeş Eli`` eli projesi.24 Aralık 2019 Salı günü başlayıp 31 Aralık 2019 Salı günü saat 17:00 kadar devam edecek olan kampanyamızda vatandaşlarımızdan giyim ve kitap yardımları bekliyoruz. Toplanacak yardımlar Mardin’de 5 okul ve 6 köye ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak. Evlerimizde fazlalık bulunan veya gönlümüzden kopan giysileri kitapları hayırlı bir iş için bize ulaştırırsanız, bu yardımlar bir insanın sevilmesine vesile olacaktır. Yardımların şehirlerarası otobüs terminali karşısındaki Yurtiçi Kargo şirketinin yanında bulunan topla merkezinde sabah 09:00 ile akşam 17:00 saatleri arasında görevlilerce teslim alınacaktır’dedi.   

Rize Belediyesi ve AKES-Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardımlaşma Derneği tarafından Mardin’de 5 okul 6 köy çocuğuna kitap, kırtasiye ve giyecek yardım kampanyası başlatıldı. 

     

Rize’nin İyidere, Derepazarı, Kalkandere, İkizdere İlçeleri ile Kendirli Beldesinden Muhtarlar Rize Belediyesinin öncülüğünde Mardin’de muhtaç çocuklara yardım kampanyası başlattı. Mardin’e yapılacak olan ‘Bir Çocukta Sen Sevindir’ kampanyasına Muhtarların desteğiyle devam ettiklerini söyleyen AKES Derneği Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu’Muhtarlarımızın desteği devam ediyor. Mardin’de 5 okul ve 6 köyde muhtaç çocuklara kitap, defter, kalem, kırtasiye ve giyecek yardım kampanyası başlattık. Yardımları Yurtiçi Kargo ile muhtaç ailelere ulaştıracağız. AKESDER` den ``Bir çocukta sen giydir Rize’den Mardin’e Kardeş Eli`` eli projesi.24 Aralık 2019 Salı günü başlayıp 31 Aralık 2019 Salı günü saat 17:00 kadar devam edecek olan kampanyamızda vatandaşlarımızdan giyim ve kitap yardımları bekliyoruz. Toplanacak yardımlar Mardin’de 5 okul ve 6 köye ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak. Evlerimizde fazlalık bulunan veya gönlümüzden kopan giysileri kitapları hayırlı bir iş için bize ulaştırırsanız, bu yardımlar bir insanın sevilmesine vesile olacaktır. Yardımların şehirlerarası otobüs terminali karşısındaki Yurtiçi Kargo şirketinin yanında bulunan topla merkezinde sabah 09:00 ile akşam 17:00 saatleri arasında görevlilerce teslim alınacaktır’dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi