RİZE’DEN MARDİN’E SEVGİ ELİ UZATILDI

Eğitim 24.02.2020 - 14:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1872+ kez okundu.
 

RİZE’DEN MARDİN’E SEVGİ ELİ UZATILDI

RİZE/İYİDERE’DEN MARDİN’E SEVGİ ELİ UZATILDI   Mardin Kızıltepe ÇAYKUR Rizesporlular Derneği’nden yapılan açıklamada ;   Mardin Kızıltepe ÇAYKUR Rizesporlular Derneği’ olarak Mardin’de bulunan yardıma muhtaç öğrencilerimiz için sevgi köprüsü olamaya devam ediyoruz. Rize ziyaretimiz esnasında ziyaret ettiğimiz İyidere Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü öğretmenleri bizlerden onlara uzanan sevgi elini karşılıksız bırakmayarak, Kızıltepe Gürmeşe İlkokulunda öğrenim gören 91 çocuğumuza kırtasiye yardımında bulunarak bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Mardin Kızıltepe Çaykur Rizesporlular Derneği Başkanı Harun Çınar yapmış olduğu açıklamada; ülkemizin bu zorlu süreçlerden bölünerek değil birleşerek çıkması gerektiğini her zaman dile getirdiğini, bizlerin İyidere Halk Eğitimi Merkezine uzattığımız sevgi elini onlarda karşılıksız bırakmayarak bizleri fazlasıyla memnun etmişlerdir. Başta Halk Eğitimi Müdürümüz Sayın Bülent Akbulut Beyefendiye olmak üzere tüm eli öpülesice öğretmenlerimize derneğimiz adına teşekkür ederim. Rize Mardin sevgi yolu her geçen gün daha da büyüyerek gelişecektir. Yardımlarımızı gören hayırsever vatandaşlarımızın bizlere ulaşarak bu mutluluğa bizleri dâhil edin çağrıları bizleri ziyadesiyle sevindirmektedir. Şimdiden iki okulumuza daha yardım sözü almış olmamız bizleri fazlasıyla motive etmektedir.  Buradan bir kez daha yeşilin ve mavinin kucaklaştığı şehir olan Rize’nin güzel yürekli insanlarına teşekkür etmek istiyorum. Biz Türküyle, lazıyla, kürdüyle ve tüm etnik kökenleriyle, güçlü bir Türkiyeyiz. Denildi.

RİZE/İYİDERE’DEN MARDİN’E SEVGİ ELİ UZATILDI
 

Mardin Kızıltepe ÇAYKUR Rizesporlular Derneği’nden yapılan açıklamada ;

 

Mardin Kızıltepe ÇAYKUR Rizesporlular Derneği’ olarak Mardin’de bulunan yardıma muhtaç öğrencilerimiz için sevgi köprüsü olamaya devam ediyoruz.


Rize ziyaretimiz esnasında ziyaret ettiğimiz İyidere Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü öğretmenleri bizlerden onlara uzanan sevgi elini karşılıksız bırakmayarak, Kızıltepe Gürmeşe İlkokulunda öğrenim gören 91 çocuğumuza kırtasiye yardımında bulunarak bizleri fazlasıyla memnun etmiştir.


Mardin Kızıltepe Çaykur Rizesporlular Derneği Başkanı Harun Çınar yapmış olduğu açıklamada; ülkemizin bu zorlu süreçlerden bölünerek değil birleşerek çıkması gerektiğini her zaman dile getirdiğini, bizlerin İyidere Halk Eğitimi Merkezine uzattığımız sevgi elini onlarda karşılıksız bırakmayarak bizleri fazlasıyla memnun etmişlerdir.


Başta Halk Eğitimi Müdürümüz Sayın Bülent Akbulut Beyefendiye olmak üzere tüm eli öpülesice öğretmenlerimize derneğimiz adına teşekkür ederim. Rize Mardin sevgi yolu her geçen gün daha da büyüyerek gelişecektir. Yardımlarımızı gören hayırsever vatandaşlarımızın bizlere ulaşarak bu mutluluğa bizleri dâhil edin çağrıları bizleri ziyadesiyle sevindirmektedir. Şimdiden iki okulumuza daha yardım sözü almış olmamız bizleri fazlasıyla motive etmektedir. 


Buradan bir kez daha yeşilin ve mavinin kucaklaştığı şehir olan Rize’nin güzel yürekli insanlarına teşekkür etmek istiyorum. Biz Türküyle, lazıyla, kürdüyle ve tüm etnik kökenleriyle, güçlü bir Türkiyeyiz. Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi