Rize Deniz caddesinde gerçekleştirecek.

Rize 25.07.2019 - 12:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1922+ kez okundu.
 

Rize Deniz caddesinde gerçekleştirecek.

ATB “AYDIN ZEYTİNYAĞI”  RİZE’DE TANITACAK    AYDIN ZEYTİNYAĞI TADIM VE TANITIM FAALİYETİ “27-28 TEMMUZ 2019” TARİHLERİNDE “RİZE DENİZ CADDESİNDE” GERÇEKLEŞECEK    Aydın Ticaret Borsası tarafından 2015-2017 yılları arasında, İstanbul Ticaret Borsası, Ege Zeytin Zeytinyağı ihracatçıları Birliği,  Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi ve AYTB Laboratuvar Hizmetleri A.Ş. ortaklığında KOSGEB  tarafından desteklenen “Zeytinyağı Pazar Payının Arttırılması” projesi kapsamında Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım etkinlikleri  24 aylık süreç içerisinde  20 il de  başarılı    bir şekilde    gerçekleştirilmişti.       Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur; ‘Aydın Ticaret Borsası olarak kaliteli zeytinyağı konusundaki hassasiyetimiz ve bir önceki projemizden aldığımız olumlu tepkiler sebebiyle daha once tadım ve tanıtım yapılmayan  İstanbul (Avrupa), Eşkişehir, Kastomonu, Kayseri, Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep, Antalya, İstanbul (Anadolu) ve Rize olmak üzere 10 ilimizde daha tadım ve tanıtım yapılmasını planladık. Ikinci etap tadım ve tanıtım etkinliğimiz çerçevesinde, 2018 Temmuz ayında başladığımız etkinliklerimiz  İstanbul (Avrupa), Eskişehir, Kastamonu ve Adana ve Kahramanmaraş’ta yoğun katılımlarla gerçekleştirdik.     Tadım faaliyetlerinin devam ettiren Aydın Ticaret Borsası beşinci tadım ve tanıtım etkinliğini 27-28 Temmuz tarihlerinde Rize Deniz caddesinde gerçekleştirecek.     27-28 Temmuz 2019 tarihlerinde Kardeş Borsamız Rize Ticaret Borsası’nın destekleriyle, Rize Deniz caddesinde Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım Etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Tadım uzmanlarımız tüketicilere “doğru zeytinyağının nasıl olması gerektiği” tadım yaptırılarak anlatacaklar. Tadım ve Tanıtım faaliyetlerimiz ile, tüketiciler kaliteli zeytinyağının asıl ayırtedebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgilendirilerek,  tadım kriterlerive kimyasal özelliklerine gore üstün kalitede olan zeytinyağının tanınırlığını ve bilinirliğini arttırmaya ve kişi başı düşen iç tüketim miktarının artmasına katkıda bulunulacaktır.  Doğru zeytinyağının nasıl olması gerektiğini öğrenmek isteyen herkesi 28-29 Temmuz 2019  tarihlerinde  Rize Deniz  caddesine   bekliyoruz’  İfadelerine yer verdi.  

ATB “AYDIN ZEYTİNYAĞI”  RİZE’DE TANITACAK 

 

AYDIN ZEYTİNYAĞI TADIM VE TANITIM FAALİYETİ “27-28 TEMMUZ 2019” TARİHLERİNDE “RİZE DENİZ CADDESİNDE” GERÇEKLEŞECEK 

 

Aydın Ticaret Borsası tarafından 2015-2017 yılları arasında, İstanbul Ticaret Borsası, Ege Zeytin Zeytinyağı ihracatçıları Birliği,  Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi ve AYTB Laboratuvar Hizmetleri A.Ş. ortaklığında KOSGEB  tarafından desteklenen “Zeytinyağı Pazar Payının Arttırılması” projesi kapsamında Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım etkinlikleri  24 aylık süreç içerisinde  20 il de  başarılı    bir şekilde    gerçekleştirilmişti.    

 

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur; ‘Aydın Ticaret Borsası olarak kaliteli zeytinyağı konusundaki hassasiyetimiz ve bir önceki projemizden aldığımız olumlu tepkiler sebebiyle daha once tadım ve tanıtım yapılmayan  İstanbul (Avrupa), Eşkişehir, Kastomonu, Kayseri, Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep, Antalya, İstanbul (Anadolu) ve Rize olmak üzere 10 ilimizde daha tadım ve tanıtım yapılmasını planladık. Ikinci etap tadım ve tanıtım etkinliğimiz çerçevesinde, 2018 Temmuz ayında başladığımız etkinliklerimiz  İstanbul (Avrupa), Eskişehir, Kastamonu ve Adana ve Kahramanmaraş’ta yoğun katılımlarla gerçekleştirdik.  

 

Tadım faaliyetlerinin devam ettiren Aydın Ticaret Borsası beşinci tadım ve tanıtım etkinliğini 27-28 Temmuz tarihlerinde Rize Deniz caddesinde gerçekleştirecek.  

 

27-28 Temmuz 2019 tarihlerinde Kardeş Borsamız Rize Ticaret Borsası’nın destekleriyle, Rize Deniz caddesinde Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım Etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Tadım uzmanlarımız tüketicilere “doğru zeytinyağının nasıl olması gerektiği” tadım yaptırılarak anlatacaklar. Tadım ve Tanıtım faaliyetlerimiz ile, tüketiciler kaliteli zeytinyağının asıl ayırtedebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgilendirilerek,  tadım kriterlerive kimyasal özelliklerine gore üstün kalitede olan zeytinyağının tanınırlığını ve bilinirliğini arttırmaya ve kişi başı düşen iç tüketim miktarının artmasına katkıda bulunulacaktır. 

Doğru zeytinyağının nasıl olması gerektiğini öğrenmek isteyen herkesi 28-29 Temmuz 2019  tarihlerinde  Rize Deniz  caddesine   bekliyoruz’  İfadelerine yer verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi