RİZE EĞİTİM CAMİASI BİR DUAYENİNİ DAHA KAYBETTİ

Vefat 07.02.2020 - 20:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2959+ kez okundu.
 

RİZE EĞİTİM CAMİASI BİR DUAYENİNİ DAHA KAYBETTİ

Rize Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda uzun yıllar  Müdür yardımcısıve Müdür vekili  olarak görev yapan Rizeli emekli eğitimci  Aydın Hocaoğlu hayatını kaybetti. Emeklilik hayatını Samsun'da sürdüren ve yğüksek tansiyon rahatsızlığı bulunan Hocaoğlu bir hafta önce yüksek tansiyona bağlı olara aort yırtılması sebebiyle ameliyat edilerek tedavi altına alınmıştı. Ancak aort yırtılmasından önce beyinde oluşan hasar sebebiyle hayata tutunamayarak hakka yürüdü Rize'nin sevilen eğitimcilerinden biri olan Merhumun Cenazesi 08 Şubat 2020 Cumartesi Günü  öğle namazının ardından Samsun'un  Bafra ilçesi  Büyük Camiden kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.  

Rize Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda uzun yıllar  Müdür yardımcısıve Müdür vekili  olarak görev yapan Rizeli emekli eğitimci  Aydın Hocaoğlu hayatını kaybetti.


Emeklilik hayatını Samsun'da sürdüren ve yğüksek tansiyon rahatsızlığı bulunan Hocaoğlu bir hafta önce yüksek tansiyona bağlı olara aort yırtılması sebebiyle ameliyat edilerek tedavi altına alınmıştı. Ancak aort yırtılmasından önce beyinde oluşan hasar sebebiyle hayata tutunamayarak hakka yürüdü


Rize'nin sevilen eğitimcilerinden biri olan Merhumun Cenazesi 08 Şubat 2020 Cumartesi Günü  öğle namazının ardından Samsun'un  Bafra ilçesi  Büyük Camiden kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi