Rize eniştesi Yargıtay Başkanı Bayram'da Anzer'de Dinlendi.

Rize 17.08.2019 - 10:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2691+ kez okundu.
 

Rize eniştesi Yargıtay Başkanı Bayram'da Anzer'de Dinlendi.

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit bayram tatilini şifalı balı ile ünlü turizm köyü İkizdere ilçesinin Ballıköy(Anzer)’de dinlenerek geçirdi.  Rizeli işadamı Numan Toprak ile Anzer Köyüne gelen Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit’i Ballıköy-Anzer Muhtarı Remzi Güzel ağırladı. Anzer köyümde Başkanımız ağırlamaktan çok memnun oldum diyen Muhtar Remzi Güzel’Anzer köyümüzde misafir ağırlamaktan memnun oluruz. Yalnız ben değil bütün köylülerimin kapısı misafire her zaman açıktır. Bu Bayramda Köyüme gelen Yargıtay Başkanımız İsmail Rüştü Cirit beyi ağırlamaktan memnun olduk. Köyümüzü beğendi müsait bir zamanda tekrar geleceğini söyledi. Bizleri ziyaret eden Yargıtay Başkanımız ve İşadamı Numan Toprak beylere teşekkür ediyorum. Anzer Köyüm Balı ile olduğu kadar doğal yapısı, tabiat güzelliği ve misafirperverliğiyle de unutulmayacak bir köydür’dedi.  Anzer 1987 yılında Turizm Bakanlığı tarafından turizm bölgesi ilan edilen Rize’deki iki köyden birisidir. 

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit bayram tatilini şifalı balı ile ünlü turizm köyü İkizdere ilçesinin Ballıköy(Anzer)’de dinlenerek geçirdi. 



Rizeli işadamı Numan Toprak ile Anzer Köyüne gelen Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit’i Ballıköy-Anzer Muhtarı Remzi Güzel ağırladı. Anzer köyümde Başkanımız ağırlamaktan çok memnun oldum diyen Muhtar Remzi Güzel’Anzer köyümüzde misafir ağırlamaktan memnun oluruz. Yalnız ben değil bütün köylülerimin kapısı misafire her zaman açıktır. Bu Bayramda Köyüme gelen Yargıtay Başkanımız İsmail Rüştü Cirit beyi ağırlamaktan memnun olduk. Köyümüzü beğendi müsait bir zamanda tekrar geleceğini söyledi. Bizleri ziyaret eden Yargıtay Başkanımız ve İşadamı Numan Toprak beylere teşekkür ediyorum. Anzer Köyüm Balı ile olduğu kadar doğal yapısı, tabiat güzelliği ve misafirperverliğiyle de unutulmayacak bir köydür’dedi. 



Anzer 1987 yılında Turizm Bakanlığı tarafından turizm bölgesi ilan edilen Rize’deki iki köyden birisidir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi