RİZE GECELERİ ARTIK BİR BAŞKA GÜZEL

Rize 23.01.2020 - 16:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1956+ kez okundu.
 

RİZE GECELERİ ARTIK BİR BAŞKA GÜZEL

Rize Belediyesi ve Çoruh Aksa İl Müdürlüğünce Rize Şehir merkezinin  aydınlatması için   yapılan ortak çalışmalar halkın taktirini kazanıyor Halkın  ışıl ışıl bir Rize'de yaşamaları  için gece gündüz sahada calişan emekçilerin gayretleri  vatandaşlarca da  memnuniyetle karşılanıyor. Şehirde  Belediyenin  Yeni yatırımları ve kazalar sonucunda yıkılıp  hasar gören direk ve aydınlatmaların yenilenmesi  çalışmalarına  hiz verildi.   Başta Başkan Rahmi  Metin,  Çoruh Aksa Mudürlüğü  Yatırım Müdürü  Serkan Nazikoglu, Baş Mühendis Aynur GÜN olmak üzere şehrin bazı noktalarının aydınlatılması noktasında yapmış oldukları  koordineli  çalışmalar ve yüklenici firma ekiplerinin geceleri trafiğe engellemeden yapmış oldukları gyretli çalışmalar halkın takdirini kazanıyor. Rize ye Rizeliye hizmet ibadettir .  

Rize Belediyesi ve Çoruh Aksa İl Müdürlüğünce Rize Şehir merkezinin  aydınlatması için   yapılan ortak çalışmalar halkın taktirini kazanıyor


Halkın  ışıl ışıl bir Rize'de yaşamaları  için gece gündüz sahada calişan emekçilerin gayretleri  vatandaşlarca da  memnuniyetle karşılanıyor.


Şehirde  Belediyenin  Yeni yatırımları ve kazalar sonucunda yıkılıp  hasar gören direk ve aydınlatmaların yenilenmesi  çalışmalarına  hiz verildi.
 

Başta Başkan Rahmi  Metin,  Çoruh Aksa Mudürlüğü  Yatırım Müdürü  Serkan Nazikoglu, Baş Mühendis Aynur GÜN olmak üzere şehrin bazı noktalarının aydınlatılması noktasında yapmış oldukları  koordineli  çalışmalar ve yüklenici firma ekiplerinin geceleri trafiğe engellemeden yapmış oldukları gyretli çalışmalar halkın takdirini kazanıyor.


Rize ye Rizeliye hizmet ibadettir .

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi