Rize gelini ünlü sanatçı: Beş dakika süt sağacağım

Magazin 04.10.2019 - 11:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2571+ kez okundu.
 

Rize gelini ünlü sanatçı: Beş dakika süt sağacağım

Geçtiğimiz ağustos ayında Zeynep adını verdiği bir kız bebek dünyaya getiren ünlü şarkıcı Bengü, mesleğine geri döndü. Ama yine de onun için öncelik bebeğinde. Eşi RİZELİ iş insanı Selim Selimoğlu ile ilk bebeklerine kavuşmanın heyecanını ve sevincini yaşayan Bengü, geçtiğimiz günlerde de sahneye çıkmadan önce yaşadığı anları konu alan bir video paylaştı. Sahneye çıkmasına çok az bir zaman kalan Bengü, bebeği Zeynep için süt sağmaya başlayacaktı.Tam o anda bir sahne görevlisi kapıya gelip "Son 15 dakika Bengü Hanım" dedi. Ünlü şarkıcı da gülerek "Bir süt sağacağım, bir saniye" diye yanıt verdi. Bengü videoyu Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı. Şarkıcının "Tam sahneye çıkacağız, ben bir süt sağacağım. Bunlara alışmanız lazım ey güzel ekibim. Ben artık anneyim" notunu eklediği bu paylaşımına çok sayıda beğeni geldi. Bengü ile Selim Selimoğlu, geçen yıl ağustos ayında evlenmişti.

Geçtiğimiz ağustos ayında Zeynep adını verdiği bir kız bebek dünyaya getiren ünlü şarkıcı Bengü, mesleğine geri döndü. Ama yine de onun için öncelik bebeğinde.


Eşi RİZELİ iş insanı Selim Selimoğlu ile ilk bebeklerine kavuşmanın heyecanını ve sevincini yaşayan Bengü, geçtiğimiz günlerde de sahneye çıkmadan önce yaşadığı anları konu alan bir video paylaştı. Sahneye çıkmasına çok az bir zaman kalan Bengü, bebeği Zeynep için süt sağmaya başlayacaktı.Tam o anda bir sahne görevlisi kapıya gelip "Son 15 dakika Bengü Hanım" dedi. Ünlü şarkıcı da gülerek "Bir süt sağacağım, bir saniye" diye yanıt verdi.


Bengü videoyu Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı. Şarkıcının "Tam sahneye çıkacağız, ben bir süt sağacağım. Bunlara alışmanız lazım ey güzel ekibim. Ben artık anneyim" notunu eklediği bu paylaşımına çok sayıda beğeni geldi.


Bengü ile Selim Selimoğlu, geçen yıl ağustos ayında evlenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi