Rize Güney çevre Yolu İçin acil Kamulaştırma Kararı

Rize 10.04.2019 - 13:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2009+ kez okundu.
 

Rize Güney çevre Yolu İçin acil Kamulaştırma Kararı

Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayınlando    11 ildeki bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına ilişkin kararlar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı.. Kararlardan biri de Rize Güney çevre yolu projesi ile ilgiliydi . Yayınlanan kararda "Rize Güney Çevre Yolu'nun Karadeniz Sahil Yolu ile bağlantısını sağlayacak olan Pazar Caddesi Bağlantı Yolu Projesi kapsamında Çarşı, Yeniköy, Atmeydanı ve Kaplıca bölgelerindeki bazı taşınmazların acele kamulaştırılması Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak." denildi.

Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayınlando 
 

11 ildeki bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına ilişkin kararlar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı..


Kararlardan biri de Rize Güney çevre yolu projesi ile ilgiliydi . Yayınlanan kararda "Rize Güney Çevre Yolu'nun Karadeniz Sahil Yolu ile bağlantısını sağlayacak olan Pazar Caddesi Bağlantı Yolu Projesi kapsamında Çarşı, Yeniköy, Atmeydanı ve Kaplıca bölgelerindeki bazı taşınmazların acele kamulaştırılması Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi