Rize Günlerinde Başkana Erdoğan'dan Özel İlgi

Rize 22.10.2019 - 12:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1532+ kez okundu.
 

Rize Günlerinde Başkana Erdoğan'dan Özel İlgi

BAŞKAN SERDAR’A ÖZEL İLGİ…  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da yapılan 11. Rize Günleri buluşmasında Kendirli Belde Belediye Başkanı Alaettin Serdar’a özel ilgi gösterdi.  İstanbul’da bir hafta süren 11. Rize günleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son günde bizzat katılarak, İstanbul’da yaşayan Rize ve Karadenizlilerin katıldığı topluluğa hitap etti.  Başkan Erdoğan; burada yer alan bir çok Stantı dolaşarak, hemşerileriyle hasret giderdi.  Ancak bu stantlar arasında biri yer alıyordu ki; orası daha farklı ilgi ve alaka gördü. O da Kendirli Belde Belediye Başkanı’nın yer aldığı stanttı. Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kendirli Beldesi ve bu beldenin başarılı Belediye Başkanı Alaettin Serdar’a karşı gönlünde özel bir yeri vardır. Başkan Serdar’ı yanına alarak onunla derin bir sohbete daldı. Kendirlinin sorunlarını kendisinden dinledi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.  Başkan Alaettin Serdar ziyaretle alakalı yaptığı açıklamada: ‘’Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın; tüm Rize halkına gösterdiği ilgi ve alakanın yanında, özellikle de bizim bulunduğumuz stantta bir süre oturarak dinlenip, bizimle istişare etmesi, bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Onca yoğun işlerinin arasında bizlere zaman ayırması gerçekten çok gurur verici. Kendilerine şahsım ve beldem adına çok teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun’’ Dedi. 

BAŞKAN SERDAR’A ÖZEL İLGİ… 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da yapılan 11. Rize Günleri buluşmasında Kendirli Belde Belediye Başkanı Alaettin Serdar’a özel ilgi gösterdi. 


İstanbul’da bir hafta süren 11. Rize günleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son günde bizzat katılarak, İstanbul’da yaşayan Rize ve Karadenizlilerin katıldığı topluluğa hitap etti. 


Başkan Erdoğan; burada yer alan bir çok Stantı dolaşarak, hemşerileriyle hasret giderdi. 


Ancak bu stantlar arasında biri yer alıyordu ki; orası daha farklı ilgi ve alaka gördü. O da Kendirli Belde Belediye Başkanı’nın yer aldığı stanttı. Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kendirli Beldesi ve bu beldenin başarılı Belediye Başkanı Alaettin Serdar’a karşı gönlünde özel bir yeri vardır. Başkan Serdar’ı yanına alarak onunla derin bir sohbete daldı. Kendirlinin sorunlarını kendisinden dinledi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. 


Başkan Alaettin Serdar ziyaretle alakalı yaptığı açıklamada: ‘’Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın; tüm Rize halkına gösterdiği ilgi ve alakanın yanında, özellikle de bizim bulunduğumuz stantta bir süre oturarak dinlenip, bizimle istişare etmesi, bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Onca yoğun işlerinin arasında bizlere zaman ayırması gerçekten çok gurur verici. Kendilerine şahsım ve beldem adına çok teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun’’ Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi