RİZE İL BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN FLAŞ AÇIKLAMA

Siyaset 01.09.2020 - 12:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2045+ kez okundu.
 

RİZE İL BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN FLAŞ AÇIKLAMA

Rize Kamuoyu tarafından MHP Rize İl Başkanlığına aday olacağı düşünülen Şener Bülbül; Ben yokum…Biz varız… Tek adayla yola devam, dedi.                        MHP'nin 14 Şubat 2021 yılında yapılacak olan 13.Olağan Büyük Kurultayı öncesi il ve ilçe kongrelerinin tamamlanmış olması gerekmektedir. Bu bağlamda Rize İlinde yapılacak 13. İl ve İlçe kongreleri öncesi adaylığını ve ekibini açıklaması beklenen Bülbül'den yazılı bir açıklama geldi.             Bülbül açıklamasında şöyle dedi;             Büyük Kurultay öncesi ilimizde yapılması gereken il ve ilçe kongrelerinde benim başkanlığımda ekibimizle birlikte bir düşüncemiz ve kapsamlı çalışmamız vardı.Fakat,             19 haziranda MHP Genel merkezinde yapılan MYK toplantısında Olağan Büyük Kurultayın tarihinin belirlenmiş, ileri ki bir tarihte il ve ilçe kongrelerinin tarihlerinin belirlenmesine karar verilmiştir."Birlik ve beraberliğimize" zarar gelmemesi adına kongrelerde tek adayla yola çıkmanın daha uygun olacağı ifade edilmiştir.             Genel Merkezimiz tarafından yapılan bu tavsiye sonrasında, arkadaşlarımız ile bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantı sonunda; tek adayla kongreler sürecinin tavsiye edilmesine uygun olarak Genel Merkezimiz ve Teşkilatımız ile aramızı açmamak, pusuya yatanlara  fırsat vermemek adına adaylık sürecimizi başlamadan sonlandırmaya karar verdik.             1993 yılından bu güne; Ülkü Ocaklarından başlayıp MHP'de devam eden siyasi çalışmalarımıza, başkan adayı olarak değil de sahada bir "Alp" olarak devam edeceğim. Beklemek, sabretmek ve pişmek gerektiğini tavsiye eden büyüklerimizin tavsiyesini dikkate alacağız. Günü gelince bir "Alperen" gibi Ülkülerimizin peşinden hedeflerimize ulaşmak amacıyla yolumuza devam edeceğiz. O zaman bizlere güvenerek emanet edilecek olan bayrağı bir adım daha ileri taşımak için mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.             Adaylığımız süreci ile ilgili düşüncelerimizi sizlere arz ettikten sonra, başlayan kongrelerimizin Partimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Mevladan niyaz ederken, seçilecek arkadaşlara başarılar dilerim.             Olası Başkan Adaylığımızda bizimle olmayı kabul etmiş, bize inanmış ve güvenmiş bizimle yol ve dava arkadaşı olmayı kabul etmiş kıymetli yol ve dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Bugün değilse, Birgün mutlaka!; İyi ki varsınız. Şener Bülbül Geçmiş Dönem MHP İl Bşk. Yrd.  

Rize Kamuoyu tarafından MHP Rize İl Başkanlığına aday olacağı düşünülen Şener Bülbül;


Ben yokum…Biz varız…


Tek adayla yola devam, dedi.           

           
MHP'nin 14 Şubat 2021 yılında yapılacak olan 13.Olağan Büyük Kurultayı öncesi il ve ilçe kongrelerinin tamamlanmış olması gerekmektedir. Bu bağlamda Rize İlinde yapılacak 13. İl ve İlçe kongreleri öncesi adaylığını ve ekibini açıklaması beklenen Bülbül'den yazılı bir açıklama geldi.

           
Bülbül açıklamasında şöyle dedi;

           
Büyük Kurultay öncesi ilimizde yapılması gereken il ve ilçe kongrelerinde benim başkanlığımda ekibimizle birlikte bir düşüncemiz ve kapsamlı çalışmamız vardı.Fakat,

           
19 haziranda MHP Genel merkezinde yapılan MYK toplantısında Olağan Büyük Kurultayın tarihinin belirlenmiş, ileri ki bir tarihte il ve ilçe kongrelerinin tarihlerinin belirlenmesine karar verilmiştir."Birlik ve beraberliğimize" zarar gelmemesi adına kongrelerde tek adayla yola çıkmanın daha uygun olacağı ifade edilmiştir.

           
Genel Merkezimiz tarafından yapılan bu tavsiye sonrasında, arkadaşlarımız ile bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantı sonunda; tek adayla kongreler sürecinin tavsiye edilmesine uygun olarak Genel Merkezimiz ve Teşkilatımız ile aramızı açmamak, pusuya yatanlara  fırsat vermemek adına adaylık sürecimizi başlamadan sonlandırmaya karar verdik.

           
1993 yılından bu güne; Ülkü Ocaklarından başlayıp MHP'de devam eden siyasi çalışmalarımıza, başkan adayı olarak değil de sahada bir "Alp" olarak devam edeceğim. Beklemek, sabretmek ve pişmek gerektiğini tavsiye eden büyüklerimizin tavsiyesini dikkate alacağız. Günü gelince bir "Alperen" gibi Ülkülerimizin peşinden hedeflerimize ulaşmak amacıyla yolumuza devam edeceğiz. O zaman bizlere güvenerek emanet edilecek olan bayrağı bir adım daha ileri taşımak için mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

           
Adaylığımız süreci ile ilgili düşüncelerimizi sizlere arz ettikten sonra, başlayan kongrelerimizin Partimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Mevladan niyaz ederken, seçilecek arkadaşlara başarılar dilerim.

           
Olası Başkan Adaylığımızda bizimle olmayı kabul etmiş, bize inanmış ve güvenmiş bizimle yol ve dava arkadaşı olmayı kabul etmiş kıymetli yol ve dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum.

Bugün değilse,

Birgün mutlaka!;

İyi ki varsınız.



Şener Bülbül
Geçmiş Dönem MHP İl Bşk. Yrd.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi