RİZE İYİ PARTİ'DE KIRAN KIRANA YARIŞ. İŞTE YENİ BAŞKAN VE YÖNETİMİ

05.07.2020 - 17:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2942+ kez okundu.
 

RİZE İYİ PARTİ'DE KIRAN KIRANA YARIŞ. İŞTE YENİ BAŞKAN VE YÖNETİMİ

Rize İYİ Parti'de AyşegülÖzyanık Akyıldız güven tazeledi. Rize'de bugün gerçekleştirilen İYİ Parti Rize İl Kongresnde kıran kırana bir yarış vardı. Mevcüt Başkan Ayşegül Özyanık AKYILDIZ 248 oyla yeniden başkanlığa seçilirken rakibi Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu 229 oy alabildi. Kongrede divan Başkanlığını İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Ankara eski Milletvekili Mehmet Aslan, Trabzon milletvekili Hüseyin Örs, İstanbul Milletvekili ve parti sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Sinop, Samsun, Artvin ve Trabzon il başkanları ile Saadet Partisi Rize İl başkanı Av. Muhammet Kaçar, CHP Rize İl başkanı Saltuk deniz, CHP Rize Merkez ilçe Başkanı Necati Topaloğlu, CHP’ li Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu katıldı. Yapılan konuşmalardan sonra gidilen seçimde başkanlığı mevcut il başkanı Av. Ayşegül Özyanık kazandı. Özyanık 248 oy alırken diğer aday Hacısüleymanoğlu 219 oy aldı.  Başkanlığa seçilen Av. Ayşegül Özyanık’ ı listesinde Ali kalyoncu, Ali Karadereli, Ali Öksüz, Cahit Kuruş, Coşkun Topal, Dursun Toptan, Ekrem Bakır, Elif Çelik, Gökhan başaran, Hatice Tezel, Hüseyin Erdur, Mehmet başaran Yılmaz, Merin Tavil, Miktat Oflu, Mustafa Alperen, Naciye Hacıömeroğlu, Nesrin Derya, Nuriye Özyurt, Osman Çakır, Osman Yanbay, Ramazan Gerz, Ramazan Tavukçuoğlu, Resul Nar, Rıza Al, Seda Kara, Songül Çiçek, Şenası Yıldız, Şenol Köse, Zeliha Kolcu yer aldı. Seçimi kazanan Av. Ayşegül Özyanık yaptığı açıklamada, “Kongre süreci devam ederken burada kazananın ve kaybedenin olmadığını söylemiştik.  Bu bir bayrak yarışı, duamız kim bu bayrağı yukarıya taşıyacaksa Allah ona nasip etsin demiştik.  Delegemizin teveccühüyle daha öncede bir defa Genel Başkanımızın onuruyla il başkanı olmuştuk. Şimdi de delegelerimizin teveccühüyle bir kez daha bu göreve mazhar olduk. İnşallah Rize için elimizden gelen her şeyi yapıp yeni dönemde daha güzel bir İyi Parti olacağız” dedi

Rize İYİ Parti'de AyşegülÖzyanık Akyıldız güven tazeledi.


Rize'de bugün gerçekleştirilen İYİ Parti Rize İl Kongresnde kıran kırana bir yarış vardı.


Mevcüt Başkan Ayşegül Özyanık AKYILDIZ 248 oyla yeniden başkanlığa seçilirken rakibi Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu 229 oy alabildi.

Kongrede divan Başkanlığını İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Ankara eski Milletvekili Mehmet Aslan, Trabzon milletvekili Hüseyin Örs, İstanbul Milletvekili ve parti sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Sinop, Samsun, Artvin ve Trabzon il başkanları ile Saadet Partisi Rize İl başkanı Av. Muhammet Kaçar, CHP Rize İl başkanı Saltuk deniz, CHP Rize Merkez ilçe Başkanı Necati Topaloğlu, CHP’ li Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu katıldı.


Yapılan konuşmalardan sonra gidilen seçimde başkanlığı mevcut il başkanı Av. Ayşegül Özyanık kazandı. Özyanık 248 oy alırken diğer aday Hacısüleymanoğlu 219 oy aldı. 


Başkanlığa seçilen Av. Ayşegül Özyanık’ ı listesinde Ali kalyoncu, Ali Karadereli, Ali Öksüz, Cahit Kuruş, Coşkun Topal, Dursun Toptan, Ekrem Bakır, Elif Çelik, Gökhan başaran, Hatice Tezel, Hüseyin Erdur, Mehmet başaran Yılmaz, Merin Tavil, Miktat Oflu, Mustafa Alperen, Naciye Hacıömeroğlu, Nesrin Derya, Nuriye Özyurt, Osman Çakır, Osman Yanbay, Ramazan Gerz, Ramazan Tavukçuoğlu, Resul Nar, Rıza Al, Seda Kara, Songül Çiçek, Şenası Yıldız, Şenol Köse, Zeliha Kolcu yer aldı.

Seçimi kazanan Av. Ayşegül Özyanık yaptığı açıklamada, “Kongre süreci devam ederken burada kazananın ve kaybedenin olmadığını söylemiştik.  Bu bir bayrak yarışı, duamız kim bu bayrağı yukarıya taşıyacaksa Allah ona nasip etsin demiştik.  Delegemizin teveccühüyle daha öncede bir defa Genel Başkanımızın onuruyla il başkanı olmuştuk. Şimdi de delegelerimizin teveccühüyle bir kez daha bu göreve mazhar olduk. İnşallah Rize için elimizden gelen her şeyi yapıp yeni dönemde daha güzel bir İyi Parti olacağız” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi