Rize İYİ Parti'de TAZE Kan

03.07.2019 - 09:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2558+ kez okundu.
 

Rize İYİ Parti'de TAZE Kan

İyi Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanığına atama yapıldı   İyi Parti Gençlik Kolları Başkanlığına Rizeli  Volkan Apaydın atandı Başkanlık görevine atanan Volkan Apaydın, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini ifade ederek, “İyi Parti İl Başkanım Ayşegül Özyanık'ın önerisi Gençlik Kolları Genel Başkanım Burak Öztürk beyin olurları ile İYİ Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Rize İYİ Gençlik ile Türk siyasetine renk katacak. Beni bu göreve layık görenlere, bana güvenenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

İyi Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanığına atama yapıldı

 

İyi Parti Gençlik Kolları Başkanlığına Rizeli  Volkan Apaydın atandı


Başkanlık görevine atanan Volkan Apaydın, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini ifade ederek, “İyi Parti İl Başkanım Ayşegül Özyanık'ın önerisi Gençlik Kolları Genel Başkanım Burak Öztürk beyin olurları ile İYİ Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Rize İYİ Gençlik ile Türk siyasetine renk katacak. Beni bu göreve layık görenlere, bana güvenenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi