Rize Kabahor Muhtarı Misafirlerini iftarda ağırladı

Rize 17.05.2019 - 11:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3026+ kez okundu.
 

Rize Kabahor Muhtarı Misafirlerini iftarda ağırladı

Rize'nin İkizdere ilçesinin Gölyayla Köyünde Muhtarlık tarafından verilen İftar yemeğine yoğun bir katılım oldu.  İlçenin uzak köylerinden Gölyayla (Kabahor) köyünde Muhtarlığın köy konağında verdiği iftar yemeğine yoğun bir katılım oldu. Köy Muhtarı Dursun Ali Kan İftar öncesi yaptığı konuşmada ’Bu yemekte köyümüzü seven birçok dostumuzun aramızda olması bizi mutlu etti. Ramazan ayı dolayısıyla,  köyümüzde  yaptığımız  her hizmette yanımızda olduğu gibi İftarımızda da bizimle olan Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Sizler İftar yemeğimize katılmanızla bizleri onurlandırdınız. Köy konağımızdaki bu yemeği geleneksel olarak her Ramazanda veririz. Bu akşam yalnız İkizdere’den değil Rize’den de birçok akademisyen ve hekimin İftar yemeğimize katılması köyüme şeref verdi’ dedi.  Gölyayla-Kabahor Köyündeki İftar yemeğine İkizdere Kaymakamı Abdülhamid Uyar, İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, DOĞUŞÇAY sahibi Alpaslan Karakan, RTEÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinden Prof.Dr. Ünal Şahin, Prof.Dr. Ömer Şatıroğlu, Doç.Dr.Ekrem Kara, Doç.Dr. Ayhan Kanat, Dr.Gökhan Demiral ve birçok öğretim üyesi, ŞAR Hastahanesi Başhekimi Dr. Turgay Hasanoğlu, İlçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Çepnioğlu, İlçe Özel İdare Müdürü İrfan Türkyılmaz, Jandarma Komutanı J.Bçvş. Burhan Işık, İlçe Sağlık Gurup Başkan Dr. Pelin Ekşi, Orman Şefi Orman Mühendisi Burçak Bulut ile birlikte yaklaşık 250 kişi katıldı. 

Rize'nin İkizdere ilçesinin Gölyayla Köyünde Muhtarlık tarafından verilen İftar yemeğine yoğun bir katılım oldu. 


İlçenin uzak köylerinden Gölyayla (Kabahor) köyünde Muhtarlığın köy konağında verdiği iftar yemeğine yoğun bir katılım oldu. Köy Muhtarı Dursun Ali Kan İftar öncesi yaptığı konuşmada ’Bu yemekte köyümüzü seven birçok dostumuzun aramızda olması bizi mutlu etti. Ramazan ayı dolayısıyla,  köyümüzde  yaptığımız  her hizmette yanımızda olduğu gibi İftarımızda da bizimle olan Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Sizler İftar yemeğimize katılmanızla bizleri onurlandırdınız. Köy konağımızdaki bu yemeği geleneksel olarak her Ramazanda veririz. Bu akşam yalnız İkizdere’den değil Rize’den de birçok akademisyen ve hekimin İftar yemeğimize katılması köyüme şeref verdi’ dedi. 


Gölyayla-Kabahor Köyündeki İftar yemeğine İkizdere Kaymakamı Abdülhamid Uyar, İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, DOĞUŞÇAY sahibi Alpaslan Karakan, RTEÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinden Prof.Dr. Ünal Şahin, Prof.Dr. Ömer Şatıroğlu, Doç.Dr.Ekrem Kara, Doç.Dr. Ayhan Kanat, Dr.Gökhan Demiral ve birçok öğretim üyesi, ŞAR Hastahanesi Başhekimi Dr. Turgay Hasanoğlu, İlçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Çepnioğlu, İlçe Özel İdare Müdürü İrfan Türkyılmaz, Jandarma Komutanı J.Bçvş. Burhan Işık, İlçe Sağlık Gurup Başkan Dr. Pelin Ekşi, Orman Şefi Orman Mühendisi Burçak Bulut ile birlikte yaklaşık 250 kişi katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi